بستن
کد خبر: ۱۵۰۷۱۷۷

آغاز مرحله چهارم خرید کالابرگ یک میلیون تومانی

آغاز مرحله چهارم خرید کالابرگ یک میلیون تومانی
مرحله چهارم خرید با اعتبار ماهانه یک میلیون تومانی کالابرگ برای خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و سرپرستان خانوار با ارقام ۰، ۱ و ۲ در پایان کد ملی از امروز آغاز شده است.

 خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و سرپرستان خانوار با ارقام ۰، ۱ و ۲ در پایان کد ملی از امروز، شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ می‌توانند با اعتبار یک میلیون تومانی کالابرگ خود به ازای هر عضو خانوار خرید کنند.

گوشت مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات، ماکارونی، محصولات کشاورزی میوه و تره بار اقلامی است که امکان خرید آن با اعتبار کالابرگ وجود دارد.

اعتبار باقی مانده تا پایان اردیبهشت معتبر است و امکان خرید در بیش از ۳۰۰ هزار فروشگاه خرد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور وجود دارد.

هشدار مهم: شهروندان صرفاً به پیامک‌های رسمی با سرشماره V.Refah اعتماد کرده و از بازکردن لینک‌های ناشناس خودداری کنند.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار