بستن
کد خبر: ۱۵۰۳۱۷۶
مافیای فیلترشکن فروش‌ها همچنان پشت پرده/ اظهارات جدید رئیس بازرسی وزارت ارتباطات

مافیای فیلترشکن فروش‌ها همچنان پشت پرده/ اظهارات جدید رئیس بازرسی وزارت ارتباطات

امیر خسروی، رئیس مرکز بازرسی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که هیچ آمار و اطلاعاتی مرتبط با مافیای فیلترشکن فروش‌ها در اختیار وزارت ارتباطات نیست.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ در پی انتشار خبری مبنی بر «پاسخ وزارت ارتباطات به درخواست افشای اطلاعات مافیای فیلترشکن» در برخی رسانه‌ها، رئیس مرکز بازرسی این وزارتخانه در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین تأکید کرد: هیچ داده‌ای در خصوص آمار و اطلاعات مرتبط با مافیای فیلترشکن فروش‌ها در اختیار وزارت ارتباطات نیست و پاسخ منتشر شده در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات معطوف به موضوعات مرتبط با فیلترینگ بوده است.
امیر خسروی تاکید کرد: با توجه به عدم دسترسی وزارت ارتباطات به داده‌های بانکی و تراکنش‌های مالی، سیاست این وزارت درخصوص مافیای فیلترشکن فروشی، پیگیری مجدانه موضوع از مراجع مربوطه می‌باشد و در صورت حصول هرگونه گزارش آن را به صورت شفاف به اطلاع مردم عزیز می‌رساند.

انتشار :
منبع: خبر آنلاین
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار