بستن
کد خبر: ۱۵۰۲۷۰۱
اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول

یک رسانه انگلیسی گزارش داد رئیس‌جمهور آمریکا خواستار توافق است و هدف از نشست احتمالی ایران و آمریکا در استانبول «گوش دادن به اظهارات طرف ایرانی است».

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ برخی از منابع این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که با توجه به سفر روز جمعه «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ترکیه و تلاش آنکارا برای برگزاری گفت‌وگوها، این احتمال وجود دارد که رایزنی‌های جدیدی در استانبول برگزار شود.
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از ایرانی‌ها خواسته است تا به توافق برسند و هدف از نشست استانبول گوش دادن به حرف‌های آنها است.»

این رسانه انگلیسی افزود: «مذاکرات بین واشنگتن و تهران در مرحله اول صرفا بر برنامه هسته‌ای متمرکز خواهد بود.»

رویترز به نقل از این منبع آمریکایی تاکید کرد: «مذاکرات بین واشنگتن و تهران به زرادخانه موشک‌های بالستیک مربوط نخواهد شد.»

پیش از این پایگاه خبری «آکسیوس» مدعی شد احتمالا «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و وزیر امور خارجه ایران روز جمعه در استانبول درباره توافق هسته‌ای با یکدیگر دیدار کنند.

آکسیوس تاکید کرد: «این دیدار برنامه‌ریزی‌شده نتیجه تلاش‌های دیپلماتیک ترکیه، مصر و قطر طی چند روز گذشته است.»

انتشار :
منبع: ایسنا
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار