به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از میزان،کاظم نظری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت با اشاره به اعتراضات اخیر در این شهرستان، اظهار کرد: «در جریان این حوادث، برخی افراد با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگپرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بروز بینظمی شدند. در این حوادث ۱۳ نفر از مأمورین مجروح شدند و یک بسیجی پس از ایراد جراحت شدید به شهادت رسید. همچنین ۲۰ نفر از عوامل اعتراض دستگیر شدهاند.»وی افزود: «با اقدامات قاطع دستگاه قضایی و همکاری نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، اوضاع شهرستان هماکنون آرام است و تدابیر لازم برای استمرار امنیت اندیشیده شده است.
دادستان کوهدشت خاطرنشان کرد: «همکاران قضایی به صورت کشیک و شبانهروزی در دادسرا مستقر هستند و تعامل لازم با دستگاههای مسئول برقرار است.»
نظری تصریح کرد: «پس از دستور شب گذشته ریاست کل دادگستری لرستان پیرامون قتل بسیجی شهید، پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات قضایی در این زمینه ادامه دارد.»
وی تأکید کرد: «دستگاه قضایی با جدیت و قاطعیت موضوع را پیگیری خواهد کرد تا ضمن شناسایی عوامل اصلی، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.»
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت خاطرنشان کرد: «دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه نامنی، اخلال در نظم و تخریب اموال عمومی قاطعانه ورود و با مخلان نظم عمومی برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.»