بستن
کد خبر: ۱۲۶

جشنواره گل در ورزشگاه خالی آزادی

جشنواره گل در ورزشگاه خالی آزادی
هفته بیست و نهم لیگ برتر روز گذشته با انجام ۸ دیدار به پایان رسید که در مهم‌ترین دیدارها استقلال مقابل پدیده به برتری رسید. تراکتورسازی در اصفهان مغلوب سپاهان شد و جشنواره گل ذوب آهن و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برنده‌ای نداشت.

آرمان -

تساوی پرسپولیس

در یکی از مهم‌ترین مسابقات هفته بیست و نهم تیم‌های پرسپولیس و ذوب آهن در ورزشگاه آزادی به میدان رفتند. پرسپولیسی‌ها که قبل از این مسابقه اعتصاب کرده و در تمرینات شرکت نمی‌کردند خیلی زود دروازه خود را بازشده دیدند. دقیقه 7 ارسال کرنر از سمت چپ پرسپولیس با ضربه سر مدافع پیش تاخته ذوب آهن گل اول بازی را شکل داد. دقیقه 13 اشتباه بیرانوند در خروج از دروازه با ضربه آرام مهاجم هندوراسی ذوب آهن تبدیل به گل دوم ذوب آهن شد. شاگردان برانکو اما دقیقه 39 یکی از گل‌های خورده را جبران کردند. ارسال حسین ماهینی با پاس تکضرب علی علیپور برای سروش رفیعی همراه شد تا این بازیکن از شش قدم با ضربه‌ای غیرقابل مهار رشید مظاهری را تسلیم کند. نیمه اول با نتیجه 2 بر یک به سود ذوب آهن میزبان به پایان رسید. نیمه دوم همانند نیمه اول سه گل در برداشت. دقیقه 51، در حالی که پرسپولیس در فاز تهاجمی قرار داشت، یک توپ بلند پشت مدافعان با خروج بیرانوند همراه شد و در ادامه این دروازه بان ملی پوش با اشتباهی فاحش باعث شد تا بنگستون صاحب توپ شود و دروازه خالی از دروازه بان را برای بار سوم باز کند. دقیقه 53 در حالی که طرفداران به شدت علیه بازیکنان موضع گرفته بودند، حرکت فوق‌العاده‌ی طارمی و حضورش در محوطه جریمه با ضربه چیپ او بالاتر از دستان رشید مظاهری وارد دروازه ذوب شد تا بار دیگر اختلاف کم شود. دقیقه 82 مهدی طارمی این‌بار سمت راست دروازه ذوب آهن را برای زدن پنالتی نشانه گرفت و توانست دومین پنالتی پیاپی خود را تبدیل به گل کند. این مسابقه با تساوی 3 - 3 به پایان رسید. هواداران پرسپولیس از این مسابقه استقبال چندانی نکرده بودند در اتفاقی عجیب پیش از شروع بازی و در حالی که بازیکنان دو تیم از سوی بلندگوی استادیوم معرفی شد، پرسپولیسی‌ها از سوی هواداران مورد تشویق قرار نگرفتند.

برد استقلال

در دیگر مسابقه روز گذشته تیم پدیده در مشهد میزبان استقلال بود. در دقیقه 33 پاس روبه عقب رابسون را مهدی رحمتی قصد داشت دور کند اما توپ به پشت معین عباسیان برخورد کرد و وارد دروازه استقلال شد. نیمه اول این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود تیم میزبان به پایان رسید. شاگردان منصوریان اما در نیمه دوم 2 بار به گل رسیدند. در دقیقه 57 شوت فوق‌العاده امید نورافکن از پشت فاصله 30 متری به زیبایی دروازه پدیده را باز کرد تا یکی از زیباترین گل‌های فصل به ثمر برسد. دقیقه 81 جابر انصاری با یک شوت از راه دور و با ضربه آکروباتیک به زیبایی هر چه تمام گل دوم استقلال را به ثمر رساند. این مسابقه در نهایت با برتری دو بر یک شاگردان منصوریان به پایان رسید تا استقلال یک هفته مانده به پایان رقابت‌ها به رده دوم جدول برسد. پیش از شروع بازی امید ابراهیمی از لیست استقلال خارج شد و به جای او مجید حسینی در ترکیب اصلی قرار گرفت.

شکست تراکتورسازی مقابل سپاهان

شاگردان امیرقلعه نویی که به‌دنبال کسب سهیمه در اصفهان مقابل سپاهان قرار گرفته بودند در اواخر نیمه اول دروازه خود را بازشده دیدند. در دقیقه 41 مهرداد محمدی روی یک حرکت انفرادی و لایی قشنگی که به سعید آقایی مدافع چپ تراکتورسازی زد، موفق شد در موقعیت مناسبی برای گلزنی قرار گیرد و با یک ضربه زیبا با داخل پای چپ محمد اخباری را برای دومین بار طی این فصل مغلوب خود کرد. محمدی در دیدار رفت نیزگل زیبایی به ثمر رسانده بود. نیمه اول این مسابقه با نتیجه یک بر صفر به پایان رسید. شاگردان کرانچار که در هفته‌های اخیر نتایج خوبی کسب کرده اند در دقایق پایانی نیمه دوم برای دومین بار دروازه تراکتورسازی را باز کردند. رسول نویدکیا روی حرکت در عرض خود چسبیده به محوطه جریمه موفق به گرفتن پنالتی شد و فرید کریمی بهزادی هم موفق به زدن گل دوم در دقیقه 89 شد.

سایر دیدارها

روز گذشته 5 مسابقه دیگر نیز برگزار شد که در این رقابت‌ها تیم پیکان با نتیجه 2 بر صفر تیم سایپا را از پیش رو برداشت. نفت با نتیجه 2 بر یک مقابل صبای قم در تهران شکست خورد. تیم‌های استقلال خوزستان و گسترش فولاد تبریز تنها دیدار بدون گل این هفته را در اهواز به ثبت رساندند. ماشین سازی در تبریز با یک گل مغلوب سیاه جامگان شد. صنعت نفت نیز در آبادان با همین نتیجه مقابل فولاد خوزستان مغلوب شد.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی