به گزارش آرمان ملی آنلاین، روز گذشته (یکشنبه)، پرسپولیس در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر خلیج فارس با نتیجه ۲ بر صفر موفق شد تراکتور صدرنشین را در ورزشگاه آزادی شکست دهد. این پیروزی در حالی رقم خورد که تیم پرسپولیس با کمبود بازیکن به دلیل مصدومیت اوستون ارونوف و وحید امیری روبهرو بود.
طبق گزارشها، افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس و مربیان این تیم، از جمله کریم باقری و سید جلال حسینی، در چندین نوبت با سعید صادقی تماس گرفتند و خواستار حضور او در اردوی پیش از بازی شدند. با این حال، صادقی که ظاهراً در لیست خروجی تیم قرار گرفته، از این درخواست سر باز زد و به اردو نپیوست.
کادرفنی پرسپولیس تا ساعات پایانی روز شنبه منتظر حضور این بازیکن بودند، اما عدم همکاری صادقی موجب نگرانی و ناراحتی آنها شد. حال باید دید که باشگاه پرسپولیس چه تصمیمی درباره این اقدام عجیب هافبک تیم خود خواهد گرفت.