بستن
کد خبر: ۱۱۲۵۶۸۷
یونسی: برنده اصلی انتخابات مردم و نظام جمهوری اسلامی است

یونسی: برنده اصلی انتخابات مردم و نظام جمهوری اسلامی است

حجت‌الاسلام علی یونسی بعد از انداختن رای خود در صندوق سیار مستقر در حسینه جماران در جمع خبرنگاران گفت: هر فردی که در انتخابات شرکت می کند، باید اصل انتخابات یعنی نتیجه آن را هم بپذیرد. وی افزود: در هر انتخاباتی برنده اصلی مردم و نظام جمهوری اسلامی و قانون هستند. یونسی خاطرنشان کرد: کسانی که حزبی و تشکیلاتی هستند و هواداران کاندیداها باید نتیجه انتخابات را بپذیرند و غیر از این راه دیگری نیست.

 به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛حجت‌الاسلام علی یونسی بعد از انداختن رای خود در صندوق سیار مستقر در حسینه جماران در جمع خبرنگاران گفت: هر فردی که در انتخابات شرکت می کند، باید اصل انتخابات یعنی نتیجه آن را هم بپذیرد.

وی افزود: در هر انتخاباتی برنده اصلی مردم و نظام جمهوری اسلامی و قانون هستند.

یونسی خاطرنشان کرد: کسانی که حزبی و تشکیلاتی هستند و هواداران کاندیداها باید نتیجه انتخابات را بپذیرند و غیر از این راه دیگری نیست.

 

انتشار :
منبع: ایسنا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار