به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از ایرنا؛ «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به عقب نشینی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از منطقه خان یونس در جنوب غزه گفت: اگر نتانیاهو تصمیم بگیرد بدون حمله گسترده به رفح به منظور از بین بردن حماس، جنگ علیه غزه را پایان دهد، نخست وزیر اسرائیل نخواهد بود.
اظهارات این مقام امنیتی بلندپایه رژیم اسرائیل پس از آن مطرح شد که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گزارش داد که لشکر ۹۸ ارتش این رژیم پس از پایان عملیات خود از منطقه خان یونس عقب نشینی کرد.
به گزارش ایرنا رادیو ارتش رژیم صهیونیستی افزود: تیپ «ناحال» و لشکر ۱۶۲ ارتش اسرائیل با هدف جلوگیری از بازگشت فلسطینیها (از جنوب نوار غزه) به شمال نوار غزه در داخل این منطقه باقی مانده است.
پایگاه خبری واللا رژیم صهیونیستی در این باره نوشت: باید اعتراف کنیم که پس از شکست در هفتم اکتبر (پانزدهم مهرماه)، علاوه براینکه نتوانستهایم حماس را نابود کنیم بلکه این جنبش همچنان وجود دارد و تحت حمایت گسترده فلسطینیان ساکن کرانه باختری و نوار غزه به حملات خود ادامه میدهد.