تاثیر مخرب فرآوری‌شده‌ها بر سالمندان

مطالعات جدید نشان می‌دهد رژیم‌غذایی سرشار از غذاهای فرآوری‌شده منجر به التهاب عصبی و کاهش حافظه سالمندان می‌شود. در این مطالعه موش‌های پیر به‌مدت چهار هفته رژیم فرآوری‌شده داشتند. نتایج نشان داد واکنش التهابی قوی ناشی از این موادغذایی در مغز موش‌ها منجر به کاهش حافظه شد. در ادامه به موش‌ها مکمل‌های امگا۳ داده شده و نتیجه نشان داد اثرات التهابی و مشکلات حافظه به میزان زیادی کاهش یافت. برخی از تولیدکنندگان موادغذایی بهژ‌منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده می‌کنند. غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها طعم‌دهنده‌های شیمیایی و شیرینی‌های با فروکتوز بالا هستند  

 

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه