در این نوشته می توانید روش های مختلف نگهداری گردو تازه با پوست سبز و بدون پوست سبز را برای مدت طولانی و کوتاه مدت و با…
در این نوشته می توانید روش های مختلف نگهداری گردو تازه با پوست سبز و بدون پوست سبز را برای مدت طولانی و کوتاه مدت و با…
اصالت آلبالو پلو به شهر شیراز بر می گردد و معمولا این غذا را در فصل آلبالو یعنی تابستان درست می کنند. پیشنهاد می کنیم…
خورشت هویج یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز باز می گردد. این خورشت خوش طعم را…
تحقیقات و تجربه زندگی نشان میدهد که افرادی که احساس رضایت و آرامش بیشتری دارند، یک ویژگی مشترک دارند: آنها میدانند…
خاکشیر از محبوبترین و مؤثرترین نوشیدنیهای سنتی برای مقابله با گرما است. در این مطلب، با خواص خنککننده خاکشیر و طرز…
پاپاس سیب زمینی نوعی سیب زمینی ویژه با سس قارچ است که میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.
پاستا میت بال یکی از محبوب ترین پاستاها در منو رستوران ها و کافه رستوران هاست. یکی از عوامل بسیار موثر در تهیه یک…
عدس پلو یکی از غذاهای ساده ای است که در این فضای جنگ زده می توانید آن را به سرعت درست کنید. به علاوه مواد اولیه این…
پیکاتای مرغ یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با سینههای مرغ درست میشود. سینه مرغ را نازک میکوبند، در آرد لایروبی…