| کد مطلب: ۱۱۵۸۰۷۳
لینک کوتاه کپی شد

قتل و سرقت طلا در بندر گز/ قاتل قبلاً با مقتول همکار بود

فرمانده انتظامی بندر گز از کشف جسد زن جوانی خبر داد و گفت: قاتل قبلاً با مقتول همکار بوده و با فریب او، اقدام به قتل و سرقت طلا کرده است.

قتل و سرقت طلا در بندر گز/ قاتل قبلاً با مقتول همکار بود

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سرهنگ مهدی مهدوی‌نیا در توضیح این حادثه اظهار داشت: پس از مراجعه مردی به کلانتری شهرستان گز و طرح شکایتی مبنی بر ناپدید شدن همسرش از محل کار، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، تیمی تخصصی از کارآگاهان پلیس آگاهی تشکیل شد و در کمتر از چند ساعت با اشراف اطلاعاتی پلیس، قاتل دستگیر و جسد مقتول کشف شد.

فرمانده انتظامی بندر گز همچنین افزود: قاتل در تحقیقات تخصصی و تکمیلی پلیس به جرم خود اعتراف کرد و مشخص شد که او و مقتول قبلاً همکار بوده‌اند و انگیزه او از ارتکاب قتل، سرقت طلا بوده است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار