| کد مطلب: ۱۰۷۷۳۳۴
لینک کوتاه کپی شد

نقش هتل‌ های فرودگاهی در افزایش ارز آوری

هتل‌های فرودگاهی یکی از نزدیک‌ترین اقامتگاه‌ها به پایانه‌های هوایی است که معمولا در خارج از ترمینال‌های فرودگاهی و به‌صورت مستقل ساخته و احداث می‌شوند. این نوع از اقامتگاه‌ها به‌طور معمول توسط مسافران و خدمه پرواز رزرو می‌شود و یکی از بهترین راهکارها برای استراحت مسافران جامانده از پروزا یا دارای پرواز با تاخیر، شناخته می‌شود.

نقش هتل‌ های فرودگاهی در افزایش ارز آوری

این نوع از هتل‌ها در سراسر جهان با قرار گرفتن در کنار فرودگاه‌ها از لحاظ اقتصادی و ارز آوری یکی از بهترین و راحترین راه‌های سودآوری در زمینه گردشگری محسوب می‌شود. خوشبختانه کشور ما ایران نیز از این امکان بی‌بهره نبوده و در حال حاضر با دو هتل فرودگاهی رکسان و رمیس در کنار فرودگاه بین‌المللی امام خمینی، آماده خدمت رسانی به میهمانان و مسافران پروازهای مختلف است.

این دو هتل تهران با چهار و پنج ستاره از جمله هتل‌های بسیار عالی و خوب پایتخت نیز به‌شمار می‌روند. هتل‌های فرودگاهی کشور همانند سایر هتل‌های فرودگاهی دنیا در کنار فرودگاه و با هدف اسکان مسافران و خدمه پرواز سفرهای هوایی احداث شدند. یکی از مزیت‌های دو هتل رکسان و رمیس امکان رزرو ساعتی آن است که برای مثال می‌توان با رزرو هتل به این صورت تاخیر در پرواز را با استراحت جبران کرد.

اقامت مسافران خارجی در هتل‌های رمیس و رکسان علاوه بر ارتقا و پیشرفت هتل‌های فرودگاهی کشور، امکان ارز آوری و بهبود اقتصاد گردشگری در این حوزه نیز دارد. در میان فرودگاه‌های کشور تاکنون تنها پایانه هوایی امام خمینی تهران این امکان را دارد. چنانچه بسیاری از فرودگاهای بین‌المللی کشور می‌توانند از این نوع هتل برخوردار شوند.

در میان سایر هتل‌هایی که زمینه و بستر احداث هتل فرودگاهی را دارد، می‌توان به هتل بین‌المللی هاشمی نژاد مشهد اشاره کرد. فرودگاه شهید هاشمی نژاد با توجه به تعداد بسیار بالای تردد، رتبه دوم ایران پس از فرودگاه مهرآباد را در تعداد پرواز و جابه‌جایی مسافران دارد. این فرودگاه علاوه بر پروازهای داخلی، پروازهای بیش از 16 شرکت هواپیمایی خارجی را نیز انجام می‌دهد. با توجه به اهمیت و تردد بالا در این فرودگاه یکی از دغدغه‌های مهم در آن امکان اقامت مسافران است.

فرودگاه شهید هاشمی نژاد در هشت کیلومتری مرکز شهر مشهد قرار گرفته و همین امر امکان تردد و اقامت مسافران غیر ترانزیتی و خدمه شرکت‌های هواپیمایی مختلف را دچار مشکل می‌کند. همچنین با توجه به اینکه این فرودگاه 24 ساعته است، سالانه حدود هشت ملیون مسافر داخلی و خارجی در این فرودگاه جا‌به‌جا می‌شوند. از اینرو احداث هتل فرودگاهی در مشهد از جمله ضروریات صنعت گردشگری در استان خراسان رضوی محسوب می‌شود.

احداث هتل فرودگاهی در مشهد علاوه بر مزیت‌های عنوان شده، از لحاظ اقتصادی و ارز آوری نیز برای استان خراسان رضوی بسیار مهم است. با احداث این هتل مشهد در کنار پایانه هوایی شهید هاشمی نژاد، خراسان رضوی از اقتصاد بر پایه زیارت به شهری با پتانسیل‌ جدید برای ارز آوری و اقتصاد تبدیل می‌شود. پتانسیل جدیدی در زمینه پارک هوانوردی، بازارچه‌های نوآوری، گردشگری و خدماتی مانند: رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها که همین موارد در رونق اقتصاد گردشگری این شهر بسیار موثر خواهد بود.

با احداث هتل فرودگاهی مشهد تعداد هتل‌های فرودگاهی کشور به سه عدد خواهد رسید البته این در صورتی است که هتل‌های کپسولی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد را مد نظر نداشته باشیم.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار