| کد مطلب: ۱۱۱۴۲۱۹
لینک کوتاه کپی شد

ابتلا به سرطان با مصرف این سبزی کاهش می یابد

خوردن بیشتر سبزیجات کلمی با کاهش ریسک سرطان مرتبط است.

ابتلا به سرطان با مصرف این سبزی کاهش می یابد

به گزارش آرمان ملی آنلاین، بروکلی حاوی سولفورافان است. سولفورافان یک ترکیب گیاهی است که در سبزیجات کلمی وجود دارد و می‌تواند خواص ضد سرطانی داشته باشد.

جام جم آنلاین نوشت: تحقیقی نشان داده سولفوروفان، سایز و تعداد سلول‌های سرطان سینه را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد.

همچنین یک مطالعه حیوانی دریافت درمان موش‌ها با سولفوروفان به نابودی سلول‌های سرطان پروستات کمک می‌کند و حجم تومور را بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

طبق یافته‌ها، مصرف بیشتر سبزیجات کلمی مثل بروکلی می‌تواند بر ریسک سرطان کولورکتال اثر بگذارد.

مروری بر ۳۵ مطالعه نشان داد خوردن بیشتر سبزیجات کلمی با کاهش ریسک سرطان کولون و کولورکتال مرتبط است.

در هفته چند وعده کلم‌بروکلی همراه غذای خود بخورید.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار