امشب تصاویری از یک آتشسوزی در شهر تهران در فضای مجازی منتشر شد که برخی آن را به اشتباه انفجار در پایتخت عنوان کردند.
مدارس اهواز، کارون، باوی و اندیکا فردا شنبه به دلیل بارش باران، بر اساس اعلام استانداری خوزستان غیرحضوری شد.
تلگرام با به روزرسانی جدید خود، امکان استوری را برای کاربران ایرانی فعال کرده است.
وکیل شاکی پرونده پژمان جمشیدی با اشاره به استعفا از پرونده گفت: مستندات کافی برای صدور رای در پرونده پژمان جمشیدی وجود دارد.
شیوع قابل توجه سرطان سبب شده بیماران مبتلا در مراحل مختلف تشخیص و درمان، نیاز گستردهای به خون و فرآوردههای خونی داشته باشند.
فعالیت مدارس اهواز، کارون و باوی فردا شنبه بهصورت غیرحضوری است.
همزمان با تشدید شرایط جوی و تداوم آلودگی هوا، گمانهزنیها درباره تعطیلی پایتخت در روزهای آینده افزایش یافته است.
اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش ابر، بارش باران و برف و وزش باد شدید از ظهر شنبه تا روز دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ بهمنماه) خبر داد.
احتمال تعطیلی تهران فردا شنبه 18 بهمن 1404 قوت گرفته است.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق واقع در نوار غربی کشور از اواخر وقت امروز (جمعه) خبر داد.