| کد مطلب: ۱۱۹۰۲۳۵
لینک کوتاه کپی شد
مصدومان پرسپولیس برای دربی مشخص شدند

مصدومان پرسپولیس برای دربی مشخص شدند

با اعلام اوسمار یکی از سه بازیکن مصدوم پرسپولیس شرایط حضور در زمین را پیدا کرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ یکی از چالش‌های پرسپولیس در این فصل مصدومیت ستاره‌ها بوده و سرخ‌ها تقریبا در هیچ‌یک از دیدارها اسکواد کاملی در دوازده هفته ابتدایی در اختیار نداشتند که حالا مشخص شد دربی هم از این موضوع مستثنی نیست.

پرسپولیس تا هفته گذشته تیوی بیفوما، رضا شکاری و مارکو باکیچ را در لیست خود نداشت و در این روزها گمانه‌زنی‌ها در مورد لیست پرسپولیس برای دربی به اوج خود رسیده بود.

حالا با اعلام اوسمار، تیوی بیفوما به شرایط بازی رسیده اما رضا شکاری و مارکو باکیچ دربی را از دست خواهند داد. باید دید بیفوما که در دیدار برابر شمس آذر غایب بود چقدر فرصت بازی پیدا خواهد کرد.

مارکو باکیچ نیز که در دیدار استقلال خوزستان از ناحیه چهارسر ران آسیب دیده بود دربی رفت را از دست می‌دهد و رضا شکاری نیز که به تازگی از مصدومیت دیسک کمر رها شده باید برای تجربه دربی تا نیم فصل دوم صبر کند.


 

منبع : ورزش3

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار