| کد مطلب: ۱۱۷۲۷۷۸
لینک کوتاه کپی شد

تغییر دوازدهمین مربی خارجی استقلال رقم خورد

بازگشت ریکاردو سایپنتو باعث شد تا دوازدهمین تغییر مربی خارجی در تاریخ باشگاه استقلال رقم بخورد.

تغییر دوازدهمین مربی خارجی استقلال رقم خورد

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،ریکاردو ساپینتو در حالی سرمربی استقلال شد که پروسه انتخاب سرمربی جدید این تیم از هفته های پایانی فصل پیش آغاز شد و با وجود اسامی متعددی که در شایعات فضای مجازی دست به دست می‌شد، در نهایت تصمیمات مدیران این باشگاه و البته شرایط کشور به سمتی پیش رفت که ریکاردو ساپینتو به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شد. البته این انتخاب در حالی صورت گرفت که از همان ابتدا از سایپنتو به عنوان یکی از گزینه‌ها یاد می‌شد.

حالا این مربی پرتغالی بعد از دو فصل دوری از استقلال، مجددا هدایت این تیم را به دست خواهد گرفت. شاید او که در لیگ بیست و سوم نتایج خوبی گرفت و حتی تا فینال جام حذفی پیش رفت اما در نهایت دستش از جام کوتاه ماند، حالا به دنبال تکمیل ماموریت ناتمام خودش باشد.

با این حال او به دوازدهمین تغییر نیمکت استقلال توسط مربیان خارجی تبدیل شده است. اولین سرمربی خارجی آبی‌ها، رایکوف بود که یکی بادوام‌ترین و موفق ترین مربیان تاریخ این تیم هم بود. هرچند حضور ۷ ساله او در تیم آبی با یک وقفه کوتاه به مدت چهار بازی همراه شد تا این مربی هم رفت و برگشتی کوتاه داشته باشد.

جکیچ نیز به دومین و آخرین سرمربی آبی‌ها قبل از پیروزی انقلاب تبدیل شد. او نیز دو سال در این تیم بود.

استقلال در دهه ۱۳۷۰ سه مقطع با هدایت خارجی داشت. سوکوموروخوف بعد از یک سال حضور در این تیم، جدا شد اما بعد از پنج سال دوباره برگشت. در این بین بیلفسکی هم در برهه‌ای به طور موقت و به مدت هشت بازی، سرمربی استقلال شد.

رولاند کخ در ابتدای دهه ۱۳۸۰ به استقلال آمد اما در نهایت برکنار شد. مربی خارجی بعدی استقلال هم آلمانی بود اما با عملکردی متفاوت؛ وینفرد شفر توانست تیمی جذاب بسازد و یک قهرمانی جام حذفی هم کسب کند. پس از او، استراماچونی، ساپینتو، موسیمانه و بوژوویچ در حالی روی نیمکت آبی نشستند که به جز ریکاردو، مابقی حضوری نافرجام در این تیم داشتند.

مروری بر حضور مربیان خارجی در استقلال نشان می‌دهد سایپنتو، این مرد پرتغالی، دوازدهمین تغییر خارجی روی نیمکت این تیم است و فقط او و سوکوموروخوف خارجی‌هایی هستند که بعد از دوری‌شان، دوباره به جمع آبی‌ها بازگشته‌اند:

- زرداکو رایکوف از آذر ۱۳۴۸ تا آبان ۱۳۵۵

- ولادمیر جکیچ از دی ۵۵ تا مهر ۵۷

- سوکوموروخوف از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۳

- بیلفسکی به مدت ۸ بازی در سال ۱۳۷۳

- سوکوموروخوف از خرداد ۱۳۷۸ تا اسفند ۱۳۷۸

- رولاند کخ از مرداد ۱۳۸۱ تا فروردین ۱۳۸۲

- وینفرد شفر از مهر ۱۳۹۶ تا اردیبهشت ۱۳۹۸

- آندرا استراماچونی از خرداد ۱۳۹۸ تا آذر ۱۳۹۸

- ریکاردو ساپینتو از خرداد ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۲

- پیتسو موسیمانه از مهر ۱۴۰۳ تا بهمن ۱۴۰۳

- میودراگ بوژوویچ از اسفند ۱۴۰۳ تا اردیبهشت ۱۴۰۴

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار