| کد مطلب: ۱۱۷۰۷۱۷
لینک کوتاه کپی شد

مدیرعامل استقلال غزل خداحافظی را می‌خواند؟

در شرایطی که هواداران استقلال به علت ضعف در نقل و انتقالات به شدت از دست مدیران این تیم عصبانی هستند و برای روز شنبه قرار تجمع مقابل باشگاه گذاشته‌اند، اخبار جدیدی از تغییرات مدیریتی در مجموعه آبی‌ها به گوش می‌رسد که البته از نظر اغلب هواداران استقلال، خبرسازی و برای آرام کردن جو منفی اطراف تیم است.

مدیرعامل استقلال غزل خداحافظی را می‌خواند؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ با این حال گفته می‌شود مدیران هلدینگ از وضعیت مدیریتی آبی‌ها شاکی هستند و قصد ایجاد تغییراتی دارند.

مجتبی فریدونی مدیرعامل سابق ذوب و عضو فعلی هیات مدیره باشگاه استقلال گزینه اصلی علی تاجرنیا و هلدینگ خلیج فارس برای جانشینی نظری جویباری مدیرعامل فعلی این باشگاه است.

البته اگر مجتبی فریدونی این سمت را قبول نکند، مدیران استقلال سراغ سعید آذری دیگر مدیر عامل سابق باشگاه ذوب آهن و فولاد خوزستان خواهند رفت که پشتیبانی هواداران را هم پشت سر خود دارد.

 

منبع : برترین ها

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار