| کد مطلب: ۱۱۷۰۳۶۹
لینک کوتاه کپی شد

عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی/برخورد می‌کنیم

فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ داده در کره‌جنوبی بیانیه ای منتشر کرد.

عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی/برخورد می‌کنیم

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ فدراسیون دوومیدانی با اشاره به برخی گزارش‌های منتشر شده، اعلام کرد که موضوع خطای انضباطی سه نفر از اعضای تیم ملی در حاشیه رقابت‌های قهرمانی آسیا در کره‌جنوبی، در حال بررسی دقیق است و با عوامل خاطی برخورد خواهد شد.

در این بیانیه آمده است:

«بر اساس گزارش‌های واصله، سه نفر از اعضای تیم ملی مرتکب رفتار ناشایستی در حاشیه مسابقات قهرمانی آسیا شده‌اند. فدراسیون دوومیدانی ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی بابت این اتفاق، از نخستین لحظات پس از اطلاع، بررسی موضوع را با دقت در دستور کار قرار داده است.»

فدراسیون همچنین با تأکید بر اینکه هرگونه رفتار خارج از چارچوب‌های اخلاقی و انضباطی را تقبیح می‌کند، افزود: «پس از انجام بررسی‌های لازم، تصمیمات مقتضی در چارچوب مقررات اتخاذ خواهد شد و با افراد خاطی برخورد انضباطی صورت می‌گیرد.»

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار