نظری جویباری مبلغ قرارداد نیازمند را لو داد
پیام نیازمند بعد از چند فصل حضور در سپاهان از این تیم جدا و راهی پرسپولیس شد تا یکی از خبرسازترین نقل و انتقالات فوتبال ایران را رقم بزند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در بخشی از مصاحبه علی نظری جویباری با رسانه رسمی باشگاه استقلال آمده است: شنیدهام باشگاهی با بازیکن تازه وارد خود ۱۴۰ میلیارد تومان قرارداد بسته است، بازیکنی دیگر با ۱۲۰ میلیارد تومان قرارداد بسته است و باشگاهی به بازیکن فعلی استقلال مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان پیشنهاد داده است.
هرچند نظری جویباری از بازیکنی نام نبرده است ولی به نظرمی رسید منظور او از بازیکنی با قرارداد ۱۴۰ میلیاردی پیام نیازمند است که به تازگی از سپاهان جدا شده و قرارداد ۲ ساله با پرسپولیس امضا کرده است. پیام نیازمند بعد از چند فصل حضور در سپاهان از این تیم جدا و راهی پرسپولیس شد تا یکی از خبرسازترین نقل و انتقالات فوتبال ایران را رقم بزند.دراین ارتباط شنیدیم انتشار مصاحبه و ادعای مدیرعامل باشگاه استقلال، صدای بازیکنان پرسپولیس به ویژه بزرگ ترها را درآورد.بازیکنان قدیمی تر پرسپولیس تماس های متوالی با باشگاه گرفته و در این خصوص استعلام گرفتند که ببینند خبر قرارداد ۱۴۰ میلیارد تومانی با پیام نیازمند صحت دارد یا نه؟
بازیکنان قدیمی تر پرسپولیس از این مسئله شاکی هستند که در سال های اخیر بارها با پرسپولیس قهرمان شده اما به خاطر ملاحظات یا سقف قرارداد هرگز نتوانسته اند بیشتر از ۲۰ یا ۳۰ میلیارد تومان پول بگیرند و حالا نیازمند از گرد راه نرسیده، قرارداد ۱۴۰ میلیارد تومانی بسته است!؟ به نظر می رسد یکی از چالش های مدیران باشگاه پرسپولیس و اسماعیل کارتال همین موضوع باشد.
ارسال نظر