| کد مطلب: ۱۱۶۷۲۶۳
لینک کوتاه کپی شد

اسکوچیچ پافشاری کرد: آقاسی باید بماند!

درگیری مذاکراتی بین باشگاه تراکتور و عارف آقاسی مدافع این تیم برای تمدید قرارداد همچنان ادامه دارد. سرمربی تراکتور با اصرار فراوان از مدیران باشگاه خواسته است "تحت هر شرایطی" با این بازیکن کلیدی به توافق برسند، درحالی که اختلاف مالی طرفین هنوز پابرجاست.

 اسکوچیچ پافشاری کرد: آقاسی باید بماند!

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از تسنیم، مدیران باشگاه تراکتور در روزهای اخیر مذاکراتی را با عارف آقاسی انجام داده‌اند، ولی هنوز با این بازیکن به توافق نرسیده‌اند. حتی آقاسی روز گذشته بعد از دیدار با شمس آذر به این موضوع اشاره کرد که در مذاکره با باشگاه تراکتور هنوز به نکته مثبتی نرسیده‌اند.

بر اساس این گزارش، آقاسی برای تمدید قرارداد با تراکتور مبلغ سنگینی را به این باشگاه پیشنهاد داده که مورد موافقت قهرمان لیگ قرار نگرفته است. با این حال دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور از مدیران این باشگاه خواسته است که تحت هر شرایطی با آقاسی برای تمدید قرارداد به توافق برسند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار