| کد مطلب: ۱۱۶۵۴۴۷
لینک کوتاه کپی شد

جدال حقوقی بیرانوند و پرسپولیس/ جلسه دادگاه به‌زودی برگزار می‌شود

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم تراکتور و ملی‌پوش ایران، به‌زودی باید در دادگاه حاضر شود تا به اتهامات مطرح‌شده از سوی هیئت مدیره سابق پرسپولیس پاسخ دهد.

جدال حقوقی بیرانوند و پرسپولیس/ جلسه دادگاه به‌زودی برگزار می‌شود

به گزارش آرمان ملی انلاین، دروازه‌بان تیم فوتبال تراکتور به دلیل شکایت هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از او باید در دادگاه حاضر شود.

چند ماه قبل علیرضا بیرانوند اعضای هئیت مدیره باشگاه پرسپولیس را متهم به دادن شیرینی برای اضافه شدن الحاقیه به قراردادش کرد که البته با شکایت سریع اعضای وقت هیئت مدیره باشگاه همراه شد.

به گزارش تسنیم، قرار بود جلسه رسیدگی به این شکایت در دادگاه تبریز (محل انجام مصاحبه) برگزار شود، اما به دلیل حضور تراکتور در لیگ دو آسیا و بازی‌ این تیم مقابل التعاون، جلسه یادشده عقب افتاد.

حالا خبر می‌رسد بار دیگر زمان این جلسه تعیین شده و به‌زودی برگزار خواهد شد و دروازه‌بان شماره یک تیم ملی این بار در دادگاه باید جوابگوی ادعای خود باشد

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار