یخمک هندوانه؛ دسر سالم و خوشمزه برای کودکان در تابستان
یخمک هنداونه از جمله دسرهای خوشمزه و خوش رنگ است که کودکان پس از بازی در زیر آفتاب برای تغییر ذائقه به آن نیاز خواهند داشت. ما به شما میآموزیم تا این دسر را بدون رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده در منزل تهیه کنید.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ، همیشه شروع تابستان با خود نوید گرما و در کنار آن آغاز تعطیلی مدارس و بازیهای کودکانه را میدهد. اما در این میان آنچه که لذت این گرما را افزایش میدهد استفاده از دسرهای خنک با طعمهای مختلف از جمله یخمک است. یکی از این یخمکها که ما قصد داریم طرز درست کردن آن را به شما آموزش دهیم تا بتوانید آن را در منزل تهیه کنید، یخمک هندوانه است.
مواد مورد نیاز برای تهیه یخمک هندوانه
مغز هندوانه شیرین و رسیده: ۴۵۰ گرم
شکر یا عسل: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
یخمک هندوانه؛ دسر سالم و خوشمزه برای کودکان در تابستان
طرز تهیه یخمک هندوانه
بخش اول
ابتدا هندوانه را کاملا بشویید. سپس آن را به دو نیم تقسیم کرده و مغز آن را از پوست جدا کرده و تخم هندوانه را از آن جدا کنید.
بخش دوم
مغز هندوانه را در دستگاه مخلوط کن ریخته وآن را کاملا هم بزنید تا مایع یکدست از آن به دست آید.
بخش سوم
کمی از مایع هندوانه را مزه کنید. اگر شیرینی مطلوب شما را نداشت، به آن کمی شکر یا عسل بیافزایید و سپس مجددا آن را هم بزنید تا در آن حل شود.
بخش چهارم
مایع حاصل شده را در قالبهای مخصوص و یا در لیوانهای یکبار مصرف بریزید و چوبهای بستنی را در آن قرار دهید. سپس آن را داخل فریزر بگذارید تا حسابی یخ بزند.
بخش پایانی
پس از یخ زدن پوره هندوانه، آن را از فریزر خارج کرده و برای بچهها و در صورت نیاز بزرگترها سرو کنید.
مهم: در نظر داشته باشید که شما میتوانید برای ایجاد طعمهای متفاوت در یخمک هندوانه، به آن نعنا، زنجبیل و یا حتی ژله هندوانه هم اضافه کنید.
ارسال نظر