| کد مطلب: ۱۰۵۷۵۰۰
لینک کوتاه کپی شد

حرکت سیارکی با سرعت ۷ هزار کیلومتر بر ساعت به سمت زمین/ پیش‌بینی ناسا از این اتفاق چیست؟

ناسا به‌تازگی با کمک فناوری پیشرفته خود سیارکی با با قطر ۱۵۰۰ فوت و سرعت ۷۷۳۰۱ کیلومتر برساعت کشف کرده که می‌گوید در تاریخ دوازدهم ژوئن (۶ روز دیگر) از کنار زمین عبور می‌کند.

حرکت سیارکی با سرعت ۷ هزار کیلومتر بر ساعت به سمت زمین/ پیش‌بینی ناسا از این اتفاق چیست؟

ناسا به‌تازگی با کمک فناوری پیشرفته خود سیارکی با با قطر ۱۵۰۰ فوت و سرعت ۷۷۳۰۱ کیلومتر برساعت کشف کرده که می‌گوید در تاریخ دوازدهم ژوئن (۶ روز دیگر) از کنار زمین عبور می‌کند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، ناسا که با استفاده از تلسکوپ‌هایی مانند Pans-STRAAS1 در هاوایی و «اسکای سوروی» در ایالت آریزونا آمریکا اجسام نزدیک زمین مانند سیارک ها و ستارگان دنباله دار را ردیابی می‌کند، در تازه‌ترین کشف خود از گذر سیارکی تازه از کنار زمین خبر داد.

به گزارش هندوستان تایمز، این سازمان برای جمع‌آوری اطلاعات صحیح درباره مسیر سیارک و مشخصات آن نیز یک رادار زمینی را به کار می‌برد. هرچند این صخره‌های فضایی در فاصله‌ای دور از زمین در حال حرکت هستند، اما فناوری ناسا به ردیابی آنها برای یافتن هرگونه خطر احتمالی کمک می‌کند.

در همین راستا رصدخانه فضایی ناسا به نام NEOWISE نیز با اسکن کردن آسمان به وسیله طور موج نور مادون قرمز، صدها سیارک را ردیابی کرده است.

این سازمان اخیرا با کمک فناوری پیشرفته خود یک سیارک دیگر کشف کرده که احتمالا به زودی به زمین نزدیک می شود. در همین راستا یک هشدار درباره سیارک 1994XD صادر کرده که به زمین نزدیک می شود. سیارک مذکور هم اکنون با سرعت حدود ۷۷۳۰۱ کیلومتر برساعت در حال حرکت است و احتمالا در ۱۲ ژوئن فاصله آن تا زمین به کمترین میزان یعنی ۳.۱ کیلومتر می رسد.

هرچند 1994XD خطر اضطراری برای زمین به حساب نمی آید، اما به دلیل اندازه آن، یک شی احتمالا خطرناک برای زمین دسته بندی شده است. محققان تخمین می زنند قطر سیارک ۱۵۰۰ فوت و در حقیقت به اندازه یک پل باشد!

طبق گفته ناسا سیارک مذکور نخستین بار در ۳۱ می ۱۹۰۴ میلادی به زمین نزدیک و از فاصله ۲.۵ میلیون کیلومتری آن گذر کرد. آخرین گذر آن از کنار سیاره خاکی ۲۷ نوامبر ۲۰۱۲ میلادی بوده است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار