| کد مطلب: ۱۱۸۶۳۱۷
لینک کوتاه کپی شد
ترامپ: آماده دیدار با رئیس کره شمالی هستم

ترامپ: آماده دیدار با رئیس کره شمالی هستم

خبرگزاری فرانسه نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، تمایل خود را برای دیدار با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، ابراز کرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ او این اظهارات را جمعه پیش از ترک واشنگتن به مقصد کره جنوبی، در آغاز یک تور آسیایی که نخستین سفرش از زمان بازگشت به قدرت است، بیان کرد.

در ادامه این مطلب آمده است: ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره امکان برگزاری دیدار با کیم، به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «مایلم این دیدار انجام شود، او می‌داند که ما به آنجا می‌رویم»، و افزود که با رهبر کره شمالی که آخرین بار در سال ۲۰۱۹ با او دیدار کرده، «هم‌نظر است».

یک مقام ارشد آمریکایی روز جمعه گفته بود که ترامپ در کره جنوبی با کیم دیدار نخواهد کرد، با وجود گمانه‌زنی‌ها در این زمینه، و اشاره کرد که ترامپ مایل است این دیدار در آینده انجام شود.

از سوی دیگر، کیم ماه گذشته گفته بود که «خاطرات خوبی» از ترامپ دارد و آماده برگزاری مذاکرات است، مشروط بر این که آمریکا از خواسته «بی‌اساس» خود برای خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ عقب‌نشینی کند.

تور ترامپ که شامل بازدید از ژاپن و مالزی است، همچنین شامل مذاکرات مهم با رهبر چینی، شی جین‌پینگ، در کره جنوبی برای دستیابی به توافق تجاری با پکن می‌شود.

از سوی دیگر، ترامپ اعلام کرد که انتظار دارد با همتای برزیلی خود، لوییس ایناسیو لولا دا سیلوا، در جریان اجلاس آسه‌آن در مالزی دیدار کند؛ دیداری که خبرگزاری فرانسه آن را بخشی از تلاش‌های دو طرف برای بهبود روابط توصیف کرد.

ترامپ در پاسخ به خبرنگاران در هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا صبح شنبه درباره این موضوع گفت: «فکر می‌کنم دیدار خواهیم کرد، بله».

وقتی از او پرسیده شد که آیا حاضر است تعرفه‌های وضع‌شده بر برزیل را کاهش دهد، ترامپ درِ این امکان را باز گذاشت و پاسخ داد: «در شرایط مناسب».

 

منبع : انتخاب

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار