
پیشنهاد عراق برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا
نخستوزیر عراق ضمن اشاره به تحولات منطقه و تاکید بر حلوفصل مسئله فلسطین، به مسئله هستهای ایران پرداخت و گفت از آنجایی که ایران کشوری مهم و تاثیرگذار است، سیاست «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران «سازنده نیست».
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق در گفتوگویی با رسانه فرانسوی عنوان کرد: «برای کشورهای منطقه دستیابی به ثبات و صلح مهم است. ریشه اصلی، مسئله فلسطین است. بدون یک راهحل، منطقه بیثبات باقی خواهد ماند و حوادث چند برابر خواهند شد. مردم فلسطین باید بتوانند آینده خود را تعیین کنند.»
نخستوزیر عراق در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «لوموند» ضمن ابراز حمایت نسبت به از سرگیری مذاکرات در مورد مسئله هستهای ایران گفت: «من معتدم سیاست فشار حداکثری رئیسجمهور آمریکا غیرسازنده است. ایران کشوری مهم و تاثیرگذار است که باید با احترام و از طریق گفتوگوی مستقیم با آن رفتار شود.»
السودانی درخصوص کشورش اظهار کرد: «پروژه توسعه و بازسازی عراق، امیدها و آرزوهای عراقیها را در اولویت قرار میدهد. ما نمیخواهیم به عنوان نماینده کسی عمل کنیم. عراق میدان نبرد درگیریها نخواهد بود.»
او با بیان اینکه برنامه انتخاباتیاش «شامل خلع سلاح و گفتوگوی ملی برای از بین بردن هرگونه توجیهی برای حمل سلاح است»، افزود: «ما همه جناحها را تشویق میکنیم که در نهادهای دولتی ادغام شوند یا در حیات سیاسی مشارکت کنند.»
ارسال نظر