
کاروان صمود کجاست؟
کاروان دریایی فعالان ضدجنگ در حال نزدیک شدن به کمترین فاصله تا سواحل غزه است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ،کاروان دریایی که با اراده فعالان جهانی ضدجنگ سفر خود را از حدود دو ماه پیش از مناطق مختلف جهان آغاز کرد تا محاصره غزه را بشکند، در حال نزدیک شدن به کمترین فاصله تا سواحل غزه است.
اندکی مانده به غزه: امروز یک کشتی از کاروان صمود به ساحل غزه رسید. در عین حال اسرائیل 41 کشتی و 500 نفر را توقیف و بازداشت کرد اما 7 کشتی همچنان به مسیر خود به سمت غزه ادامه میدهند.
تلاش برای شکست محاصره غزه: «نوه نلسون ماندلا» در کاروان صمود اعلام کرده است که ۲۰ ساعت آینده وارد منطقه قرمز میشویم و میخواهیم محاصره ۱۷ ساله غزه را بشکنیم.
عقب نشینی مدعیان غربی: ترکیه، اسپانیا و ایتالیا اعلام کردند درصورت حمله رژیم صهیونیستی به کاروان صمود، از این کاروان دفاع نخواهند کرد، با این حال این تصمیم موجب عقبنشینی کاروان صمود نشد و اعضای آن تصمیم گرفتهاند به تنهایی به سوی مظلومان غزه پیش روند.
بی آبرویی برای صهیونیستها: ورود کاروان صمود به آبهای غزه یک بی آبرویی تمام عیار برای صهیونیستها به شمار میرود، چون این کاروان آبی با مشارکت 44 کشور مختلف تشکیل شده و درگیری با آن به معنای مخالفت تل آویو با خواست جهانی توقف جنگ غزه و پایان دادن به محاصره غزه است.
ارسال نظر