ترامپ بریکس را تهدید کرد
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر زبان به تهدید علیه بریکس گشوده و ادعا کرد این گروه در صورتی که «شکل معناداری پیدا کند، سریعا به پایان میرسد.»

به گزارش آرمان ملی؛ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده که از زمان برگزاری اجلاس اخیر سران بریکس در اواسط تیر ماه به میزبانی برزیل تهدیداتش علیه این بلوک را تشدید کرده، تهدید خود مبنی بر اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات از اعضای بریکس را تکرار و ادعا کرد که این بلوک در صورتی که «به شیوه معناداری شکل پیدا کند، سریعا به پایان میرسد.»
ترامپ روز دوشنبه ۱۶ تیر همزمان با برگزاری اجلاس سران گروه بریکس در شهر ریو دو ژانیرو برزیل، در پستی در شبکه «تروث سوشال» گفته بود: هر کشوری که خود را با سیاستهای ضد آمریکایی بریکس همسو کند، مشمول تعرفه ۱۰ درصدی اضافی خواهد شد. هیچ استثنایی برای این سیاست وجود نخواهد داشت.
ترامپ بارها از این بلوک که اعضای بنیانگذار آن شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی هستند، به دلیل تلاشهایش برای توسعه جایگزینهای تجاری جدید برای آمریکا انتقاد کرده است.
رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با تکرار ادعاهای قبلی خود گفت: «وقتی درباره این گروه شش کشوری بریکس شنیدم اساسا به شکلی بسیار سخت به آن ضربه زدم. و چنانچه این بلوک شکل معناداری به خود پیدا کند سریعا به پایان میرسد. ما هرگز اجازه نخواهیم داد که کسی ما را به بازی بگیرد.»
ارسال نظر