| کد مطلب: ۱۰۷۲۱۵۷
لینک کوتاه کپی شد

شرط پیروزی ایران در جنگ غزه

پایگاه خبری تحلیلی هیل نوشت: اگر این جنگ، عادی‌سازی اسرائیل و عربستان را متوقف کند ایران برنده است.

شرط پیروزی ایران در جنگ غزه

 به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، پایگاه خبری تحلیلی هیل در گزارشی از اریک مندل مدیر شبکه اطلاعات سیاسی خاورمیانه (غرب آسیا) و سردبیر ارشد امنیتی گزارش اورشلیم (قدس شریف) در روز ۲۴ اکتبر ۲ آبان ماه به تاثیرات جنگ حماس و رژیم صهیونیستی بر روند عادی‌سازی بین عربستان سعودی و این رژیم پرداخته است و عنوان می‌دارد: از نظر دولت بایدن بهترین راه برای ایجاد ثبات در خاورمیانه (غرب آسیا) ایجاد روابط دیپلماتیک بین عربستان سعودی و اسرائیل است. دشمنان آمریکا، روسیه و چین، پیش از این به ایران در محور مقاومت علیه آمریکا پیوسته بودند. بنابراین انتخاب منطقی برای پیشبرد منافع آمریکا، ایجاد سنگری از کشورهای متحد علیه ایران بود.

هیل می‌افزاید: اگر عربستان سعودی روابط خود را با اسرائیل عادی کند، دیگر کشورهای عربی به احتمال زیاد در اشکال مختلف روابط نزدیکی به رهبری آمریکا با اسرائیل ایجاد می‌کنند که عمیقاً هدف ایران برای تسلط بر منطقه را تضعیف می‌کند. آغاز مجدد روند عادی‌سازی بین ریاض و اسرائیل و ایجاد یک جبهه متحد علیه ایران، هنوز یک ضرورت اولیه امنیتی آمریکاست.

در ادامه این یادداشت با تکرار ادعاهای واهی بایدن اظهار شده است: در اوایل این ماه، بایدن گفت که عادی ‌سازی نمرده زیرا به نفع اعراب است. سعودی‌ها، اماراتی‌ها و سایر کشورهای عربی می‌دانند که در صورت عادی‌سازی روابط با اسرائیل، امنیت و ثبات آنها افزایش می‌یابد.

هیل مدعی است: با این حال، آنچه را نباید فراموش کرد این است که ایران علی‌رغم نزدیک شدن اخیر به عربستان سعودی که توسط چین تسهیل شده است، همچنان رقیب سرسخت عربستان سعودی است.

این پایگاه خبری آمریکایی می‌افزاید: امروز سعودی‌ها در کنار نشسته‌اند و منتظرند تا نتیجه این جنگ را ببینند تا فرصتی برای آمریکا و اسرائیل پیدا کنند. بخشی از این امر به این دلیل است که جمعیت آنها با هموطنان عرب خود که به عنوان قربانیان اسرائیل معرفی شده‌اند، همدردی می‌کنند. اگر آمریکا می‌خواهد سعودی‌ها را در نهایت با عادی‌سازی همراه کند، مقامات آمریکایی باید تلاشی هماهنگ برای فراخوانی رسانه‌های بین‌المللی انجام دهند، رسانه‌هایی که زمینه کمی برای تصاویری که نشان می‌دهند فراهم می‌کنند و این تصور را برای بیننده ایجاد می‌کند که اسرائیل عمداً غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد.

نویسنده این یادداشت در هیل در اظهاراتی مضحک مبارزین حماس را تروریست خوانده و سعی در ایجاد تفرقه بین مردم فلسطین و سایر اعراب با حماس دارد، از سویی دیگر نیز در تلاشی که ناشی از استیصال و در جهت پنهان کردن جنایات رژیم صهیونیستی است عنوان می‌دارد: هیچ کس نباید برای وحشی‌گری خود بهانه یا منطقی بیاورد. دولت بایدن باید با متحدان و متحدان بالقوه ما – امارات، بحرین، مصر، اردن و عربستان سعودی – لابی کند تا تصویر متعادل‌تری را به مردم خود ارائه دهند. رسانه‌های آنها مجرای رهبری آنها هستند.

در ادامه این یادداشت عنوان شده: این در حالی است که اگر ایران حزب‌الله را در شمال فعال کند، به لحظه‌ای تعیین‌کننده در تاریخ آمریکا تبدیل خواهد شد. حزب‌الله می‌تواند بر سیستم چندلایه ضد موشکی اسرائیل چیره شود و به همه جای اسرائیل ضربه دقیق بزند. 

در پایان این یادداشت و با بیان آرزوهای واهی و شکست‌خورده عنوان شده است: این تنها چیزی است که در خاورمیانه (غرب آسیا) می‌توان به آن امیدوار بود: یک اسرائیل قوی، یک آمریکای محترم و منطبق با منافع عربستان.

در پایان این مطلب آمده است: اگر این جنگ، عادی سازی اسرائیل و عربستان را متوقف کند، ایران برنده است.

روزنامه واشنگتن پست در یادداشتی از جاش روگین (که ستون‌نویس بخش جهانی واشنگتن پست و خبرنگار سیاست خارجی و امنیت ملی این روزنامه و تحلیلگر سیاسی مهمان CNN و همچنین نویسنده کتاب آشوب در بهشت: ترامپ، شی و نبرد قرن بیست و یکم است) در روز ۲۵ اکتبر ۳ آبان به موضوع احتمال درگیری محور مقاومت با رژیم صهیونیستی در صورت ادامه جنگ پرداخته است.

این روزنامه چاپ واشنگتن دی سی عنوان می‌دارد: دولت بایدن اغلب می‌گوید که می‌خواهد از گسترش جنگ اسرائیل و غزه در سراسر منطقه جلوگیری کند. اما حملات تقریباً روزانه شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران به نیروهای آمریکایی در چندین کشور خاورمیانه (غرب آسیا) نشان می‌دهد که تلاش‌های مهار بایدن رئیس‌جمهور بایدن در حال شکست است. ایران در حال حاضر با استفاده از نیروهای نیابتی خود به پایگاه‌های ایالات متحده حمله می‌کند- و ایالات متحده هنوز پاسخ مناسبی را ارائه نکرده است.

این روزنامه در ادعایی همچنین می‌افزاید: از ۱۷ اکتبر، ائتلاف جدیدی از گروه‌های مسلح به نام «مقاومت اسلامی عراق» مسئولیت حداقل ۱۱ حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه را برعهده گرفته است. این سازمان قبل از شروع جنگ اسرائیل و غزه وجود نداشت. اما ساختار آن متشکل از چندین گروه شبه‌نظامی در عراق (که همگی در سوریه نیز فعالیت می‌کنند) است.

واشنگتن پست همچنین اظهار می‌دارد: شبه‌نظامیان از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) یا موشک برای حمله به پرسنل نظامی آمریکا در پایگاه هوایی الاسد در غرب عراق، پایگاه هوایی الحریر در کردستان عراق، پادگان التنف در سوریه و پایگاه آمریکایی در میدان گاز طبیعی کونوکو در سوریه با حملات متعدد در هر مکان استفاده کرده‌اند. 

نویسنده این رسانه آمریکایی در ادعایی می‌افزاید: من با دو فرمانده شورشیان سوری (تروریست‌های مورد حمایت آمریکا در سوریه) صحبت کردم که با نیروهای آمریکایی در آنجا در مبارزه با داعش شریک هستند. آنها به من گفتند که نیروی قدس سپاه، شبه‌نظامیان مختلف را تحت نام جدید ادغام کرده است تا تلاش‌ها و منابع را روی یک مأموریت مشترک متمرکز کنند: هدف قرار دادن آمریکایی‌ها.

در ادامه این یادداشت عنوان شده است: یکی از فرماندهان شورشیان سوری (تروریست‌های مورد حمایت آمریکا) که به دلیل نگرانی از امنیت خود خواست نامش فاش نشود، گفت: «مطمئناً هیچ پاسخی به این حملات داده نشده است، که منجر به این واقعیت شده است که شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران بسیار شجاع‌تر می‌شوند».

این رسانه همچنین عنوان می‌دارد: به نظر می‌رسد تیم بایدن در تلاش است تا وقایع را کم‌اهمیت جلوه دهد. تعدادی از پرسنل آمریکایی زخمی شده‌اند، اما پنتاگون در مورد تعداد و شدت جراحات اظهارنظری نکرده است. یکی از پیمانکاران آمریکایی در پایگاه هوایی الاسد در ۱۸ اکتبر در حالی که در تلاش برای پوشش خود بود، در جریان آنچه که پنتاگون بعداً اعلام کرد زنگ خطر اشتباه بود، بر اثر حمله قلبی جان باخت.

واشنگتن پست می‌افزاید: در ۱۹ اکتبر، سخنگوی پنتاگون به «افزایش» حملات شبه‌نظامیان ایران اشاره کرد اما گفت که اطلاعات موجود نشان می‌دهد «هیچ ارتباط مستقیمی» با حملات تروریستی حماس در ۷ اکتبر در اسرائیل و پاسخ اسرائیل در غزه وجود ندارد. این سخنگو گفت: «جدایی این حملات از وضعیت فعلی در اسرائیل مهم است.»

در ادامه عنوان شده است: در همان روز، پنتاگون اعلام کرد که کشتی‌های آمریکایی در خلیج‌فارس سه موشک کروز و بیش از ده هواپیمای بدون سرنشین پرتاب شده توسط نیروهای حوثی تحت حمایت ایران در یمن را سرنگون کرده‌اند. هدف این پهپادها هنوز مشخص نیست. اما ارتباط بین همه این حملات و جنگ اسرائیل و غزه به صراحت توسط ایران تایید شده است.

واشنگتن پست همچنین مدعی است: برای اطمینان، دولت بایدن باید مراقب چرخه‌ای از تشدید تنش باشد که می‌تواند منجر به درگیری گسترده‌تر شود. اما ترس از تشدید این خطر، سیاست را فلج می‌کند. نیروهای آمریکایی پیش از این نیز در زمان ریاست جمهوری بایدن به حملات شبه نظامیان مورد حمایت ایران در سوریه پاسخ داده‌اند. منطق در آن زمان هنوز هم در حال حاضر صادق است. عدم پاسخگویی این گروه‌ها را تشویق می‌کند تا جسورتر شوند.

این روزنامه در ادامه اظهار داشت: مایکل مک کال، رئیس‌کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، به من گفت که نیروهای نظامی آمریکا در عراق و سوریه مجوز قانونی برای تعقیب شبه نظامیان مورد حمایت ایران را ندارند. نیروهای آمریکایی بر اساس مجوزهای فعلی برای استفاده از نیروی نظامی، اختیار حمله به گروه‌های (مبارز) را دارند، اما صراحتاً اجازه حملات پیشگیرانه علیه شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران را نمی‌دهند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار