| کد مطلب: ۱۱۷۸۶۷۴
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه رب کاربردی و خوشمزه با لیمو عمانی

رب لیمو عمانی یک نوع رب معطر و ترش مزه است که برخلاف سایر رب‌ها که از میوه تازه درست می‌شوند، برای درست کردن آن از لیموها عمانی خشک شده استفاده می‌شود.

طرز تهیه رب کاربردی و خوشمزه با لیمو عمانی

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،رب لیمو عمانی یک نوع رب معطر و ترش مزه است که برخلاف سایر رب‌ها که از میوه تازه درست می‌شوند، برای درست کردن آن از لیموها عمانی خشک شده استفاده می‌شود. این رب یک چاشنی فوق العاده برای مزه دار کردن انواع غذای ایرانی است و عطر فوق‌العاده‌ای دارد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این رب ابتدا باید لیموها را به‌ خوبی بشویید و خرد کنید. هسته‌ها و بخش‌های اضافی را جدا کنید تا رب تلخ نشود.

لیموهای پرک ‌شده را با مقداری آب بجوشانید و کف روی آن را بگیرید، بعد از خنک شدن لیموها را پوره یا میکس کنید.

پوره آماده‌شده را دوباره روی حرارت قرار دهید و همراه با نمک، شکر و کمی آبلیمو بجوشانید تا به غلظت دلخواه برسد.

پس از آماده شدن رب را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. رسپی این چاشنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای رب لیمو عمانی

Capture

مرحله اول: لیموها را آماده کنید

برای شروع باید لیمو عمانی‌ها را به‌ خوبی بشویید تا کاملا تمیز شوند.

در ادامه باید به کمک یک گوشتکوب یا ته لیوان، لیموها را بشکنید و پرک کنید.

سپس هسته‌های لیمو و بخش‌های اضافه را جدا کنید تا طعم رب شما تلخ نشود.

مرحله دوم: لیموها را بجوشانید

لیموهای پرک شده را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب بجوشد.

در این مرحله باید کف ایجاد شده روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید.

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: لیموها را پوره کنید

صبر کنید تا لیموها خنک شوند. سپس لیموها و عصاره آن‌ها را در مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا یک ترکیب نرم و یکدست ایجاد شود.

اگر دوست دارید بافت رب شما لطیف و نرم شود، می‌توانید بعد از میکس کردن لیمو، آن را از صاف رد کنید.

مرحله چهارم: چاشنی‌ها را اضافه کنید

پوره لیمو را در یک قابلمه تمیز بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

در ادامه شکر، نمک و آبلیمو را به پوره اضافه کنید. رب لیمو را به صورت مرتب هم بزنید تا مواد به‌ خوبی ترکیب شوند و رب ته نگیرد.

اجازه دهید رب شروع به جوشیدن کند و سپس حرارت را کم کنید تا رب به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم: رب را در شیشه بریزید.

بعد از این که رب غلیظ شد، آبلیمو را اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید رب کاملا خنک شود.

در این مرحله می‌توانید رب را در شیشه‌ تمیز و کاملا خشک بریزید. درب شیشه‌ را محکم ببندید و آن‌ را در یخچال قرار دهید.

رب لیمو عمانی به عنوان یک چاشنی خوش‌طعم در انواع غذاهای ایرانی کاربرد دارد. در ادامه به موارد استفاده از این رب اشاره شده است:

انواع خورش مثل قورمه‌ سبزی، قیمه، فسنجان و خورش کرفس

انواع آبگوشت

انواع کباب و جوجه کباب

انواع سوپ مثل سوپ ‌عدس و سوپ‌ سبزی

انواع سالاد مثل سالاد ماست و سالاد سبزیجات

انواع نوشیدنی‌ و دمنوش

انواع غذاهای گیلانی و مازندرانی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه رب لیمو عمانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن رب لیمو عمانی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن رب لیمو عمانی می‌توانید به جای لیموی درسته از پرک لیمو نیز استفاده کنید.

برای درست کردن این رب بهتر است از لیموهای خشک و زرد رنگ استفاده کنید. لیموها زرد معمولا تازه‌تر هستند و کیفیت بهتری دارند.

برای جلوگیری از تلخ شدن این رب حتما هسته‌های لیمو را به طور کامل جدا کنید.

بعد از آماده شدن رب باید آن را در یخچال قرار دهید.

برای درست کردن رب لیمو عمانی با شیره خرما، می‌توانید از مقداری شیره خرما برای متعادل شدن طعم رب استفاده کنید.

بعد از آماده شدن رب باید آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.

اضافه کردن شکر به این رب اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

اگر برای درست کردن این رب به جای لیمو عمانی درسته، از پرک لیمو استفاده می‌کنید، حتما پوست و هسته‌های لیمو را جدا کنید.

رب لیمو عمانی ماندگاری کمی دارد و باید در یخچال نگهداری شود. بهتر است این رب را در طول ۲ تا ۳ ماه مصرف کنید.

مهم‌ترین دلیل تلخ شدن رب لیمو عمانی وجود هسته در لیموها است.

می‌توانید این رب را هم با لیمو عمانی زرد و هم لیمو عمانی سیاه آماده کنید.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار