| کد مطلب: ۱۱۷۱۲۲۶
لینک کوتاه کپی شد

بازداشت پسر و عروس کاظم صدیقی/ واکنش امام جمعه تهران چه بود؟

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه تهران تأیید کرد که پسر و عروسش با دستور قضایی بازداشت شده‌اند و در واکنش به این خبر، تاکید کرد اگر اتهامی ثابت شود، کاملاً تابع قانون خواهد بود.

بازداشت پسر و عروس کاظم صدیقی/ واکنش امام جمعه تهران چه بود؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از ایسنا؛ صدیقی گفت: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند و هم‌اکنون در بازداشت به‌سر می‌برند تا قوه قضاییه همانند همه پرونده‌ها مراحل بررسی اتهام را طی کند.

وی با بیان اینکه "همه باید حافظ قانون باشند"، تصریح کرد: عدلیه و قانون را فصل الخطاب می‌دانم، و همواره خود را حافظ قانون دانسته‌ام؛ اگر قانون درباره بستگانم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، در این مورد نیز اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود.

صدیقی تصریح کرد: قوه قضاییه به ویژه در سال‌های اخیر ثابت کرده که پرونده‌های اتهامی مرتبط با فساد را بدون اغماض و با دقت مورد رسیدگی قرار می‌دهد.

پیش‌تر اعلام شده بود که دو پسر حجت الاسلام کاظم صدیقی بازداشت شدند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار