| کد مطلب: ۱۱۶۱۱۷۲
لینک کوتاه کپی شد
سوغات همسر سفیر، غذای لذیذ تهرانی‌ها شد

سوغات همسر سفیر، غذای لذیذ تهرانی‌ها شد

استانبولی از غذاهای مورد علاقه تهرانی‌ها بود؛ غذایی که با ورود گوجه به ایران رونق گرفت و سوغات سفیر ایران در استانبول بود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، استانبولی که برخی آن را دمی گوجه هم می‌نامند، بسیار باب طبع پایتخت‌نشینان قرار گرفت. در زمان قاجار فردی به نام مشیرالدوله سفیر ایران در استانبول بود. او بعد از آمدن به تهران، پادشاه و برخی از درباریان را به خانه دعوت کرد و همسرش این غذای خوشرنگ را که از زنان ترک یاد گرفته بود، برایشان طبخ کرد. از آن زمان به بعد این پلو به استانبولی‌پلو معروف شد و به روش‌های مختلف مثل اضافه‌کردن سیب‌زمینی یا لوبیاسبز طبخ می‌شود. برخی نیز از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی برای پخت آن استفاده می‌کنند.

منبع : همشهری آنلاین

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار