| کد مطلب: ۱۰۵۹۱۹۲
لینک کوتاه کپی شد

هشدار جدی سازمان دامپزشکی کشور درباره خطر تب کریمه کنگو | فوت یک نفر بر اثر این بیماری

سازمان دامپزشکی درباره خطر بیماری تب کریمه کنگو و پیشگیری از آن هشدار داد. متاسفانه یک نفر بر اثر تب کریمه کنگو فوت شده است که این می تواند زنگ خطر را برای هموطنان به صدا در آورد.

هشدار جدی سازمان دامپزشکی کشور درباره خطر تب کریمه کنگو | فوت یک نفر بر اثر این بیماری

به گزارش آرمان ملی آنلاین، امین اسدی در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور اظهار کرد: بنابر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۱۸ نفر از هموطنان عزیز به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است.

وی با بیان این که شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته و … قابل کنترل است.

به گزارش ایمنا، به گفته اسدی، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود. تولید کنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار