| کد مطلب: ۱۱۷۶۵۹۹
لینک کوتاه کپی شد

کمبود این ۳ ویتامین باعث خستگی می‌شود

خستگی ناشی از کمبود این سه ویتامین با خستگی ناشی از کار بیش از حد متفاوت بوده و دیرتر از بدن می‌رود.

کمبود این ۳ ویتامین باعث خستگی می‌شود

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ دویچه وله در خبری نوشت: سطوح پایین این ویتامین با خستگی، درد استخوان، ضعف عضلانی، اختلالات خلقی و زوال شناختی مرتبط است. غذا‌های سرشار از ویتامین D عبارتند از ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین، محصولات لبنی غنی‌شده و زرده تخم مرغ. از جمله منابع این ویتامین برای گیاهخواران و وگان‌ها می‌توان به شیر‌ها و غلات غنی‌شده گیاهی و برخی از انواع قارچ اشاره کرد.

بزرگسالان روزانه به ۶۰۰ واحد ویتامین D نیاز دارند. تحقیقات نشان می‌دهد که این مقدار برای افرادی که به طور حرفه‌ای ورزش یا بدنسازی انجام می‌دهند، ممکن است کافی نباشد. حداکثر مقدار مجاز برای مصرف ویتامین این ویتامین در روز ۴۰۰۰ هزار واحد است.

ویتامین B ۱۲

سطوح پایین این ویتامین می‌تواند سطح انرژی را مختل کند و منجر به کم‌خونی و در نتیجه خستگی شود. سطوح پایین B ۱۲ به ویژه در افراد مسن، زنان باردار و شیرده، افراد مبتلا به اختلالات گوارشی مانند بیماری التهابی روده، افرادی که دارو‌های خاصی مانند مهارکننده‌های پمپ پروتون مصرف می‌کنند و افراد مبتلا به الکلیسم بیشتر است.

از آنجا که ویتامین B ۱۲ عمدتاً در گوشت، ماهی، لبنیات و تخم‌مرغ یافت می‌شود، گیاه‌خواران و وگان‌ها باید مکمل ویتامین B ۱۲ مصرف کنند. مقدار توصیه شده روزانه برای افراد ۴ ساله و بالاتر ۲.۴ میکروگرم است.

خستگی مزمن

سید‌های چرب امگا ۳

 

حدود ۸۷ درصد از بزرگسالان ۴۰ تا ۵۹ ساله و حدود ۸۰ درصد از افراد ۶۰ ساله و بالاتر، اسید‌های چرب امگا ۳ کافی دریافت نمی‌کنند.

اسید‌های چرب امگا ۳ برای سلامت مغز بسیار مهم هستند و کمبود آنها می‌تواند منجر به سطوح بالاتر اضطراب و افسردگی، خستگی بیش از حد و اختلال در عملکرد شناختی شود.

بهترین منابع اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی‌های چرب هستند، اما اگر شما گیاهخوار هستید، دانه‌های کتان، دانه‌های چیا و گردو می‌توانند جایگزین‌های خوبی باشند. با این حال، شایان ذکر است که امگا ۳ موجود در ماهی نسبت به منابع گیاهی در بدن بهتر جذب می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین
 
 
 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار