علائم آلرژی به سیر چیست؟
آلرژی به سیر کی اتفاق می افتد؟ در این مطلب به تمامی این موارد و جزئیات بیشتر اشاره شده است.

به گزارش آرمان ملی، آلرژی به سیر، زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما هنگام مصرف یا لمس این ماده غذایی، حساسیت نشان می دهد و این عارضه می تواند در هر سنی رخ دهد.
سیر نوعی گیاه است که می توانید برای طعم دادن به غذای خود از آن استفاده کنید و در عین حال خواص بسیاری هم دارد.
اکثر افراد واکنش آلرژیک به سیر را تجربه نمی کنند اما برای برخی افراد، خوردن حتی مقدار کمی از آن می تواند علائمی مانند مشکل در تنفس یا بثورات پوستی ایجاد کند.
علائم آلرژی چیست؟
علائم آلرژی به سیر در افراد مختلف، متفاوت است. برخی از علائم شایع عبارتند از:
کهیر، خارش پوست یا تغییر رنگ پوست
تورم در دهان، زبان یا گلو
تنگی نفس یا مشکل در تنفس
دل درد، اسهال یا حالت تهوع
ضربان قلب سریع، سرگیجه یا غش
آنافیلاکسی (یک واکنش آلرژیک تهدید کننده)
آیا افراد حساس به سیر، به پیاز هم آلرژی دارند؟
اگر به سیر حساسیت دارید لزوما به این معنا نیست که حتما به پیاز هم آلرژی خواهید داشت اما بسیاری از افراد، همزمان واکنش های آلرژیک به هر دوی این مواد غذایی را تجربه می کنند.
دلیل این امر این است که پیاز و سیر هر دو گیاهان پیازی از خانواده سیر یا «آلیوم» هستند. آنها حاوی پروتئین های مشابهی هستند، به این معنی که بدن شما می تواند به طور مشابه به آنها واکنش نشان دهد. در واقع این وضعیت، «واکنش متقاطع» نامیده می شود.
سایر خویشاوندانِ نزدیکِ سیر هم شامل پیازچه، موسیر و تره فرنگی هستند. البته اینگونه نیست که شما به طور خودکار به همه گیاهان یک خانواده حساسیت داشته باشید اما تحقیقات نشان می دهد که واکنش متقاطع می تواند برای افرادی که به سیر حساسیت دارند، مشکل ساز باشد.
ارسال نظر