| کد مطلب: ۱۱۸۹۰۶۰
لینک کوتاه کپی شد
وزیر راه در آستانه استیضاح؛ ۱۶ محور، ۷۰ امضا!

وزیر راه در آستانه استیضاح؛ ۱۶ محور، ۷۰ امضا!

با افزایش انتقادات نمایندگان و امضای بیش از ۷۰ نفر، طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی در ۱۶ محور به هیأت رئیسه مجلس تقدیم شد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، زینب قیصری از ارسال طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی، فرزانه صادق مالواجرد، در ۱۶ محور به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خبر داد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای این استیضاح، گفت؛ در مجموع تاکنون بیش از ۷۰ نفر از نمایندگان مجلس طرح های استیضاح وزیر راه و شهرسازی را به امضا رسانده‌اند.

این نماینده در مجلس دوازدهم، تاکید کرد: تمام تلاش نمایندگان، عدم استفاده از ابزار استیضاح است به همین منظور سعی مجلس، تمسک به دیگر ابزارهای نظارتی از جمله تذکر و سوال جهت هدایت وزرا به ریل اصلی و قانونی است بنابراین مجلس با طرح بیش از ۴۰۰ تذکر و ۳۴۰ سوال نسبت به عملکرد خانم مالواجرد سعی کرد این وزارتخانه را به مسیر اصلی و درست خود هدایت کنند اما متاسفانه این مهم به نتیجه نرسید و نمایندگان مجبور به استفاده از ابزار استیضاح شدند.

 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار