| کد مطلب: ۱۱۸۷۹۲۹
لینک کوتاه کپی شد
مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک/ دهک‌های پایین ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند

مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک/ دهک‌های پایین ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند

سخنگوی دولت گفت: تامین منابع اختصاص مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک انجام شد و ان‌شاالله کالابرگ به هفت دهک پرداخت می‌شود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، «فاطمه مهاجرانی» امروز دوشنبه ۱۸ آبانماه ۱۴۰۴ در گزارش تلویزیونی خود که روزهای شنبه و دوشنبه هر هفته از تلویزیون اینترنتی ایرنا و شبکه خبر پخش می‌شود، اظهار داشت: تغییرات اقلیمی از باران‌های سیل‌آسا تا خشکسالی‌های فراگیر از موضوعاتی است که در طی سال‌های گذشته بارها درباره آن صحبت شده است؛ چند سالی است که کنوانسیون تغییر اقلیم در جهان شکل گرفته است و کمک می‌کند که کشورهای مختلف گزارشی از عملکرد خود در این حوزه را ارایه کنند تا مردم بیشتر بدانند که چطور باید با آن مقابله کنند.

وی گفت: خانم شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست امسال همچون سال‌های گذشته در نشستی که در این خصوص در برزیل برگزار شد شرکت کردند تا هم از مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران در این خصوص دفاع کنند و هم اقدامات صورت گرفته در این بخش را تشریح کنند؛‌ این اقدام کمک می‌کند که در دیپلماسی عمومی این موضوع جای ایران خالی نباشد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه رئیس‌جمهور به جد چهار محور اساسی عدالت در کشور هستند، افزود: یکی از مهمترین این محورها معیشت است؛ سالهاست که در کشور شاهد تورم ۲ رقمی هستیم اما تورم مهر و آبان امسال به نسبت بالاتر بود و به همین جهت تامین منابع اختصاص مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک انجام شد و ان‌شاالله کالابرگ به هفت دهک پرداخت خواهد شد. بدین ترتیب کالابرگ برای سه دهک اول، دوم و سوم برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای چهار دهک بعدی برای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اختصاص خواهد یافت.

 

منبع : ایرنا

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار