| کد مطلب: ۱۱۷۵۷۷۲
لینک کوتاه کپی شد

وزیر کشاورزی: ذخایر کالاهای اساسی تأمین است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی در هر کجای کشور برای مردم‌مان تأمین خواهد شد و جای نگرانی نیست.

وزیر کشاورزی: ذخایر کالاهای اساسی تأمین است

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛غلامرضا نوری‌ قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تمهیدات دولت برای تأمین کالاهای اساسی و هم‌چنین درخصوص برخی شنیده‌ها مبنی بر وجود کمبود روغن در بعضی مناطق بیان کرد: اتفاقاً بیشترین موجودی ما مربوط به روغن است و اگر در یک مقطع در عرضه نیز وقفه‌ای رخ داد، به‌علت عدم تعیبن تکلیف قیمت به‌خاطر الزامات قانونی بود که تأخیری در قیمت‌گذاری صورت گرفته بود و عرضه را مقداری برای کارخانه‌ها متوقف کرده بود ولی در فروشگاه‌ها کمبودی نداشتیم.

او افزود: البته قریب به 80 درصد امنیت غذایی متکی به توان داخلی کشور و زنجیره‌های داخلی است و تولیدکنندگان خصوصاٌ در این روزها با انگیزه بیشتری تولید را انجام می‌دهند. درخصوص حدود 20 درصد برخی اقلام وارداتی نیز باید گفت که تأمین‌کنندگان و فعالان بازار پای‌کار هستند و مشکلی خاصی در تأمین نداریم.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: همه تدارکات انجام گرفته و ذخایر چندین ماهه داریم و دلیلی برای نگرانی مردم نیست. اگر به‌یاد داشته باشید، روز سوم یا چهارم جنگ 12 روزه اعلام کردم که همه کالاها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و چند روز بعد و حین جنگ هم بازدید داشتم و این مسئله صورت گرفت. باز هم می‌گویم که کالاهای اساسی و مواد غذایی در هر کجای کشور برای مردم‌مان تأمین خواهد شد و جای نگرانی نیست.

نوری‌قزلجه در پاسخ به سوالی درخصوص میزان پرداخت مطالبات گندمکاران نیز عنوان کرد: گندم تحویلی به بیش از 5.5 میلیون تن رسیده است. بعد از 24 ساعت بعد از دریافت گندم، به سازمان برنامه و بودجه اعلام می‌کنیم و منتظر ادامه‌ی پرداخت‌ها هستیم و این عزیزان هم پرداخت در اسرع وقت صورت می‌دهند.

 

منبع : تسنیم

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار