| کد مطلب: ۱۱۰۷۲۸۵
لینک کوتاه کپی شد
پیشنهاد  داریوش ارجمند برای سفر نوروزی

پیشنهاد داریوش ارجمند برای سفر نوروزی

بازی داریوش ارجمند در نقش «مالک اشتر» در سریال تاریخی- دینی «امام علی(ع)» هیچ گاه فراموش نمی‌شود. او می‌گوید برای نوروز بهتر است مردم به سیستان و بلوچستان بروند تا با مصاحب آنها پس از سیل از نزدیک روبه رو شوند.

به گزارش آرمان ملی به نقل از همشهری آنلاین، داریوش ارجمند آنقدر فیلم و سریال بازی کرده که شماره کردنش کار بیهوده‌ای است. اگر تنها یک نقش معرّف تمام و کمال شخصیت هنری او باشد، این نقش نقشی جر «مالک اشتر» در سریال امام علی(ع) نیست. با او به بهانه نوروز گپ کوتاهی وی زدیم که در پی می‌آید.

*برای محور مقاومت و غزه چه آرزویی در سال جدید خورشیدی دارید؟

مردم غزه را آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها می‌کشند و ما جز اینکه برایشان آرزوی زندگی‌ای معمول داشته باشیم و اینکه جنگ تمام شود، آرزوی دیگری نداریم. حتی در این جنگ آلمان، فرانسه و انگلیس هم به اسرائیل کمک می‌کند. می‌خواهم بگویم که اسرائیل در این جنگ دست تنها نیست. آن که دست تنهاست مردم غزه‌اند.

*برای مردم ایران چه آرزویی دارید؟

آرزویم برای مردم ایران امنیت، آرامش و سلامتی و بهبودی و رفاه است.

*اگر مسافران بخواهند در نوروز سفر کنند به توصیه شما کجا بروند؟

به گمانم باید به سیستان و بلوچستان بروند تا مصایب مردم آن اقلیم را از نزدیک ببینند.

 

 

 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار