| کد مطلب: ۱۰۷۷۳۹۲
لینک کوتاه کپی شد

برآورد جدید از خسارت اسرائیل به غزه

داده‌های رسمی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ۱۲۰۰۰ مرکز در نوار غزه در فاصله هفت اکتبر تا یک نوامبر مورد هدف قرار گرفت و این خشن‌ترین عملیات نظامی در نوع خود در عصر جدید است.

 برآورد جدید از خسارت اسرائیل به غزه

 

به گزارش آرمان ملی انلاین: «برای بیش از یک ماه و نیم، آسمان غزه در شب صحنه درخشش موشک‌های قرمز روشن بوده؛ موشک‌هایی که همچنان بر نوار غزه محاصره شده، می‌بارند و با خود مرگ و ویرانی را برای جمعیت ۲.۲ میلیون نفری آن به همراه داشته‌اند. در ساعات روشنایی روز، وضعیت تغییری نکرد، اما رنگ‌ها در حال تغییر بودند. آسمان آبی غزه به دلیل دود برخاسته از آوار خانه‌هایی که با خاک یکسان شده بودند، سیاه شد.»

به گزارش ایسنا، شبکه خبری الجزیره در گزارشی نوشته است: در چارچوب این حمله که پس از عملیات «طوفان الاقصی» انجام شد، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی بیش از ۱۲۰۰۰ فلسطینی از جمله ۴۳۰۰ کودک را به شهادت رساند. هزاران نفر نیز پس از مدفون شدن در زیر آوار در اثر بمباران همچنان مفقود هستند.

داده‌های رسمی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ۱۲۰۰۰ مرکز در نوار غزه در فاصله هفت اکتبر تا یک نوامبر مورد هدف قرار گرفت و این خشن‌ترین عملیات نظامی در نوع خود در عصر جدید است.

 

تخریب با قدرت دو بمب هسته‌ای

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه گزارش داده که ارتش رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۵ هزار تن مواد منفجره را بر روی نوار غزه ریخته است که معادل دو بمب هسته‌ای است. با انجام این کار، این رژیم از کاری که ایالات متحده آمریکا در ژاپن در طول جنگ جهانی دوم انجام داد، پیشی گرفته است؛ زمانی که آمریکا بمب هسته‌ای به نام «پسر کوچک» را که وزن آن ۱۵ تن مواد انفجاری بسیار شدید بود، بر روی شهر هیروشیما انداخت و همه چیز را در این شهر ۱.۶ کیلومتری پودر کرد.

تصاویر و عکس‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد که کل محله‌ها در غزه با خاک یکسان شده و بسیاری از بیمارستان‌ها، مدارس، عبادتگاه‌ها و خانه‌ها در اثر حملات زمینی، دریایی و هوایی رژیم صهیونیستی آسیب دیده یا ویران شده‌اند. این علاوه بر تمام سیستم‌های ارتباطی و تصفیه خانه‌های آب است که به طور کامل از کار افتاده‌اند.

آخرین آمار منتشر شده از سوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA)، سازمان بهداشت جهانی و دولت فلسطین حاکی از آن است که حملات رژیم صهیونیستی تا تاریخ هفت نوامبر خسارات مادی به شرح زیر داشته است:

- ۲۲۲ هزار واحد مسکونی آسیب دید و ۴۰ هزار واحد دیگر با خاک یکسان شدند.

- ۲۷۸ مرکز آموزشی آسیب دیدند.

- ۲۷۰ مرکز پزشکی مورد حمله قرار گرفتند.

- ۶۹ عبادتگاه (مساجد و کلیساها) آسیب دیدند.

- ۴۵ آمبولانس آسیب دیدند.

- ۱۱ نانوایی تخریب شدند.

در رابطه با این رفتار، ایلیا مگنیر، تحلیلگر نظامی به الجزیره گفت: «استفاده اسرائیل از بمب‌های هوشمند در غزه بخشی از یک استراتژی نظامی گسترده‌تر است که هدف آن هدف قرار دادن زیرساخت‌های گروه‌های مسلح به منظور دستیابی به اهداف نظامی، بدون تلاش برای کاهش تلفات غیرنظامیان یا آسیب رساندن به زیرساخت است.»

مگنیر گفت: «اثربخشی این سلاح‌ها در دستیابی به اهداف استراتژیک بدون ایجاد خسارت بسیار زیاد غیرممکن است.»

 

۱.۷ میلیون پناهجو در غزه ساکن هستند که قبلا در مناطقی که اکنون بخشی از اراضی اشغالی است، در معرض پاکسازی نژادی قرار گرفته‌اند. اکثر آنها در هشت اردوگاه شلوغ در اطراف شهر غزه زندگی می‌کنند.

در شمال نوار غزه، اردوگاه جبالیا، بزرگترین اردوگاه، وجود دارد که ۱۱۶۰۰۰ پناهجو در آن سکونت دارند و حداقل هشت بار در روزهای نهم، دوازدهم، نوزدهم، بیست و دوم و سی و یکم اکتبر گذشته و اول، دوم و چهارم نوامبر توسط ارتش اشغالگر اسرائیل بمباران شد که منجر به شهادت چند صد نفر شد. این اردوگاه شامل سه مدرسه است که توسط سازمان ملل اداره می‌شود و به پناهگاه‌هایی تبدیل شده‌اند که صدها آواره برای زندگی در آنجا نقل مکان کرده‌اند.

 

 

ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که حملات این رژیم به جبالیا در یکم نوامبر منجر به کشته شدن ابراهیم البیاری، از رهبران حماس شد که گمان می‌رود نقش اساسی در طراحی و اجرای حملات هفت اکتبر داشته است. در حالی که گردان‌های القسام اعلام کردند که در نتیجه این حمله هفت نفر از اسرای صهیونیست از جمله تعدادی از دارندگان ویزای خارجی کشته شدند.

در حالی که بیشتر حملات بر شمال غزه متمرکز بود، حتی جنوب آن که رژیم صهیونیستی آن را منطقه امن اعلام کرد، از این حملات در امان نبود. تخمین زده می‌شود که بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون نفر به جنوب نوار غزه مهاجرت کرده‌اند، در حالی که بین ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار نفر در شمال نوار غزه باقی مانده‌اند.

واقعیت‌ها نشان می‌دهد که افراد در بیمارستان‌ها، معلولان و سالمندان قادر به حرکت نیستند. حملات هوایی کورکورانه بود و مدارس و بیمارستان‌های وابسته به سازمان ملل و «مناطق امن» اعلام شده را هدف گرفت.

انگیزه اعلام شده رژیم صهیونیستی از این حمله، «از بین بردن کامل» جنبش مقاومت اسلامی (حماس) بود، اما واقعیت میدانی می‌گوید که آنچه در حال رخ دادن است، نابودی کل محله‌ها، نسل‌های فلسطینی و ابزارهای بقای آنهاست.

بر اساس تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و داده‌های رادار Sentinel-۱ که توسط محققانی از مرکز پژوهش‌های عالی در دانشگاه شهر نیویورک و دانشگاه ایالتی اورگان انجام شد، از هفت اکتبر تا پنج نوامبر، ۱۸ درصد از ساختمان‌های نوار غزه آسیب دیده‌اند. این شامل مناطق زیر است:  

۳۰-۴۰ درصد از شمال غزه 

۲۴-۳۲ درصد از شهر غزه

۶-۹ درصد از دیرالبلاح

۵-۸ درصد خان یونس

۳-۵ درصد از رفح

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار