| کد مطلب: ۱۱۸۲۷۳۳
لینک کوتاه کپی شد
از توان موشکی خود کوتاه نمی‌آییم

سخنگوی دولت:

از توان موشکی خود کوتاه نمی‌آییم

سخنگوی دولت با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به نیویورک، اظهار داشت: حضور رئیس‌جمهور در نیویورک فرصتی است که از این سخنگاه استفاده شود تا درباره تمدن کهن چند هزار سال ما سخن گفته شود، زمانی‌که پادشاهان ما اسرای برخی ادیان را آزاد کردند و فرصتی است تا ثروت تمدنی ایران تشریح شود.

همان‌طور که رئیس‌جمهور محترم نیز بیان کردند این سفر فرصتی است برای گفت‌وگو برای تمام کسانی‌که مایل به گفت‌وگو باشند. فاطمه مهاجرانی در نشست خبری خود گفت: رئیس‌جمهور چهارشنبه ۱۰ صبح به وقت نیویورک و حدود 17و30 دقیقه به وقت تهران در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهند کرد و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود برای احقاق حقوق ملت و جلوگیری از افزایش فشارها بر مردم ایران و همان‌طور که رهبر انقلاب فرمودند استفاده از دستگاه دیپلماسی به‌عنوان ابزاری برای گره‌گشایی در کنار قوای نظامی تامین‌کننده امنیت مردم خواهد بود. وی، گفت‌وگو با رهبران ادیان و جلسه با ایرانیان مقیم آمریکا به‌ویژه با توجه به فعال‌سازی شورای‌عالی ایرانیان خارج از کشور برای استفاده از توان و ظرفیت این گروه به ریاست آقای عراقچی، وزیر امور خارجه از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به نیویورک عنوان و بیان کرد: روز یکشنبه با توجه به دستاوردهای قهرمانان و پهلوانان ورزش و نخبگان علمی کشور، دکتر پزشکیان دستور برگزاری جشن ملی دادند که ان‌شاءا... با هماهنگی وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ورزش و جوانان، صداوسیما، شهرداری‌ها و استانداری‌ها انجام خواهد شد و قدردانی خواهیم کرد که از جوانان این مرز و بوم، به‌رغم تمام مشکلات و سختی‌ها، خوش درخشیدند و نام ایران را بر سر زبان‌ها انداختند. مهاجرانی، استفاده از تمام ابزارها از جمله کالابرگ برای تامین معیشت مردم را از برنامه‌هایی دانست که دولت به‌جد پیگیر آن است.

* تعارف نداریم

سخنگوی دولت اظهار کرد: به‌رغم تلاش‌های صورت گرفته از سوی ایران، اروپایی‌ها تلاشی برای حفظ برجام صورت ندادند و لذا بعد از خروج آمریکا، شاهد فشارهای سنگین بر اقتصاد ایران بودیم. اما دستگاه دیپلماسی و شخص رئیس‌جمهور همان‌طور که پیش از این نیز اعلام شده است از هر فرصتی برای گفت‌وگو و حل مسائل مردم استقبال خواهیم کرد. اما گفت‌وگو دوطرفه است و نه دیکته‌کردن نظرات یک‌طرف بر طرف مقابل. مهاجرانی افزود: رئیس‌جمهور و دولت هر فرصتی را برای حل مشکلات کشور مغتنم می‌دانند و فرصت حضور در سازمان ملل نیز همینگونه است؛ این سخنگاه مهمی است و این فرصت مغتنمی برای رساندن صدا، ایستادگی و دانایی مردم ایران است و رئیس‌جمهور از این فرصت به خوبی استفاده خواهند کرد. سخنگوی دولت در خصوص رضایت رئیس‌جمهور از عملکرد وزیر امور خارجه و دبیر شعام بیان کرد: دکتر پزشکیان بر سر منافع ملت و کشور با کسی تعارف ندارد و اگر احساس کند که عملکرد شخصی آنگونه که باید باشد، نیست حتما تذکر می‌دهند و مدافع منافع مردم و کشور هستند. قوه مجریه، اجراکننده است اما کلیت نظام شامل نهادهای دیگر هم می‌شود. قوه مجریه و وزیر امور خارجه اجراکننده تصمیمات و البته تصمیم‌ساز هستند. مهاجرانی ادامه داد: دکتر عراقچی و دکتر لاریجانی هر دو توسط رئیس‌جمهور انتخاب شده و جزو تیم او هستند. وی تصریح کرد: ما برای قدرت موشکی خود نه از کسی اجازه می‌گیریم و نه از یک حدی کوتاه‌تر می‌آییم، چرا که امنیت مردم را با هیچ چیزی تاخت نخواهیم زد، زیرا موضوع مذاکره موضوع امنیت است و لذا موشک‌ها هم جزوی از امنیت ما هستند. مهاجرانی با تاکید بر اینکه راهبرد وفاق، مسیری نیست که بتوان انتظار داشت بلافاصله نتایج خود را نشان دهد، گفت: تجربه یک‌ساله نشان داد که همین راهبرد، اکنون نیز پاسخ‌گو بوده است. همان‌طور که ما به وفاق ایمان داریم، دیگران را نیز به ایمان به وفاق دعوت می‌کنیم. می‌گوییم: به وفاق ایمان بیاورید. وی تاکید کرد: تنها در سایه وفاق با مردم و همراهی با آنان است که می‌توانیم از سخت‌ترین گردنه‌ها عبور کنیم. بدون همراهی مردم، عبور از هیچ مسیری ممکن نخواهد بود. بر همین اساس، ما همچنان مؤمن به وفاق هستیم و معتقدیم که وفاق، یک راهبرد بلندمدت و کارآمد است که می‌تواند ما را از دشوارترین شرایط عبور دهد.  سخنگوی دولت در خصوص برنامه دولت برای بازگشت هنرمندان خارج از کشور، گفت: همه عزیزانی که خارج از کشور هستند باید به راحتی به خانه خود رفت و آمد کنند و این دستور رئیس‌جمهور است. از دولت سیزدهم نیز سامانه‌ای تعریف شده بود که افراد می‌توانستند با خوداظهاری دریابند که آیا در بدو ورود با مشکلی مواجه خواهند شد یا خیر. تصور این است که بسیاری از مشکلات برای ورود سیاسی است، ‌ این در حالی است که بسیاری از موارد مسائل حقوقی و قضایی است. مهاجرانی تاکید کرد: شورای عالی ایرانیان خارج از کشور فعال و با هماهنگی تمام دستگاه‌ها از جمله قوه قضائیه برای بازگشت این عزیزان زیرساخت‌هایی فراهم خواهد شد؛ بازگشت عزیزان موضوع اول و استفاده از ظرفیت آنها متاخر نسبت به این مساله است. وی افزود: باید همه عزیزان بتوانند به خانه خود رفت و آمد کنند و خدای ناکرده شاهد این نباشیم که دور از همه فقط پیکر آنان به کشورشان بازگردد.

 

 

 

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار