| کد مطلب: ۱۱۶۸۵۱۱
لینک کوتاه کپی شد

گزارش «آرمان ملی» از سفر سخنگوی دولت و اصحاب رسانه به منطقه آزاد انزلی

از بازدید کاسپین تا نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی

آرمان ملی: سخنگوی دولت صبح دوشنبه 22 اردیبهشت ماه به‌همراه اصحاب رسانه به منطقه آزاد انزلی سفر کرد. این منطقه به‌دلیل واقع شدن در مسیر کریدورهای حمل‌ و نقل بین‌المللی به‌خصوص راهگذر شمال جنوب، جایگاه ویژه‌ای در توسعه‌ مناسبات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا دارد.

 از بازدید  کاسپین تا نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی

 منطقه آزاد انزلی همچنین نقش متمایزی در گسترش مراودات تجاری کشورهای جنوب خلیج‌فارس و همسایگان شمالی ایران و همچنین چین با غرب آسیا دارد و از این جهت ظرفیت‌های بسیاری را می‌توان در جهت بسط و گسترش نوع مناسبات اقتصادی از این منطقه انتظار داشت. در همین راستا نیز فاطمه مهاجرانی پس از ورود به فرودگاه و استقبال استاندار و و مقامات محلی ابتدا با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کرد و سپس دبیرستان خیّر ساز دخترانه متوسطه دور اول «مهر عظام» ناحیه یک رشت را افتتاح نمود. در ادامه سخنگوی دولت به بازدید از مجتمع بندری کاسپین، اسکله مارینا و دو مجتمع تولیدی دوچرخه و پوشاک پرداخت و ضمن گفت‌وگو با کارگران این کارخانه در جریان روند کار و مشکلات این کارخانه قرار گرفت. مهاجرانی گفت: توجه به ظرفیت‌های کشورهای همسایه دریای خزر و منطقه برای دولت چهاردهم بسیار اهمیت دارد. وی با اشاره به نقش راهبردی کوریدور شمال به جنوب خاطرنشان کرد: منطقه بندری کاسپین ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که باید از ظرفیت آن برای تعامل اقتصادی با کشورهای همسایه استفاده کنیم. وی با بیان اینکه تجارت از خزر ارزان‌تر تمام می‌شود، تصریح کرد: به‌رغم تمام تنگناهای اقتصادی با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی هزینه‌های تمام شده را کاهش می‌دهیم و در این راستا کریدور شمال جنوب برای کشور بسیار راهبردی و با اهمیت است. در همین راستا نیز خبرنگاران و اصحاب رسانه در خصوص این مجتمع و کارکردها و فعالیت آن با مسئولان امر به گفت‌وگو پرداختند. پس از بازدید سخنگوی دولت و اصحاب رسانه از مجتمع کاسپین در ادامه برنامه‌ها مهاجرانی و اصحاب رسانه در در نشست با فعالان اقتصادی حوزه اوراسیا و تشکل‌های صنفی منطقه، اتاق بازرگانی گیلان و اتاق بازرگانی ایران و روسیه شرکت کردند که در این نشست صمیمانه فعالان اقتصادی گیلان از مشکلات و موانع پیش‌رو با سخنگوی دولت سخن گفتند و در نهایت نیز مهاجرانی از شنیدن تمام صحبت‌های فعالان اقتصادی و لزوم ترتیب اثر به آنها گفت و قول داد که تا حد ممکن در راستای حل مسائل کوشش کند. سخنگوی دولت در خصوص موضوع انرژی، توضیح داد: متأسفانه با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی در حوزه برق مواجهیم. این مساله نه مربوط به امروز و نه صرفا به این دولت محدود است؛ بلکه ریشه در سال‌ها عدم سرمایه‌گذاری و نبود سیاست‌گذاری صحیح دارد. وی با اشاره به رویکرد دولت در صرفه‌جویی انرژی گفت: رئیس‌جمهور بارها تأکید کرده‌اند که در زمستان دمای اتاق‌ها بین ۲۰ تا ۲۲ درجه و در تابستان حدود ۲۸ درجه باشد. هدف این است که با کاهش مصرف، فشار قطع برق از دوش صنعت برداشته شود. وی با تأکید بر اینکه دولت صدای فعالان اقتصادی را می‌شنود، تصریح کرد: نکاتی که مطرح می‌کنید را با دقت و گوش جان می‌شنویم و قطعا وظیفه خود می‌دانیم که برای حل آنها تلاش کنیم. در خصوص سهم استان گیلان از ظرفیت‌های اقتصادی، پیگیری این موضوع را به طور جدی در دستور کار خواهم داشت. 

 *از پاسخ به خبرنگاران تا دیدار با نخبگان استان

 روز دوم بازدید سخنگوی دولت و اصحاب رسانه از منطقه آزاد انزلی اما با شانزدهمین نشست خبری سخنگوی دولت آغاز شد و پس از صحبت‌های ابتدایی مهاجرانی خبرنگاران رسانه‌های مختلف به طرح سوال‌هایی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی اجتماعی و به ویژه حوزه انرژی و ناترازی‌ها پرداختند که سخنگوی دولت نیز پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند. همچنین با توجه به حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان در این نشست خبری برخی خبرنگاران پرسش‌های خود را در باب منطقه آزاد انزلی و مشکلات استان گیلان از قبیل محیط‌زیست و پسماندها را با استاندار مطرح کردند که حق‌شناس نیز پاسخگوی پرسش‌‌های خبرنگاران بود. پایان بخش برنامه‌های فشرده سفر دو روزه به منطقه آزاد انزلی نیز نشست هم‌اندیشی سخنگوی دولت با اهالی رسانه، مدیران روابط عمومی و نخبگان استان بود که در این نشست نیز مهاجرانی به دغدغه‌ها و نکات اهالی رسانه استان و نخبگان گوش داد و نکاتی را بیان کرد. نکته مهم در این بازدید دو روزه پوشش خبری بیش از 60 رسانه از منطقه آزاد انزلی بود که نشان از اهمیت موضوع و نگاه مثبت رسانه‌ها به اقدامات دولت دارد. 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار