| کد مطلب: ۱۱۹۰۱۹۱
لینک کوتاه کپی شد
قالیباف:اگر چاره‌ای جز استیضاح نباشد، از حق خود برای استیضاح استفاده می کنیم

قالیباف:اگر چاره‌ای جز استیضاح نباشد، از حق خود برای استیضاح استفاده می کنیم

رئیس مجلس گفت که مجلس استیضاح وزرا را فقط در صورت ضرورت و ناکارآمدی دنبال می‌کند و هدف اصلی همکاری با دولت رفع مشکلات مردم است، نه اقدامات سیاسی.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ محمدباقر قالیباف در بخشی از نشست خبری  خود درباره طرح زنجیره ای استیضاح های وزرای دولت گفت: بحث مربوط به استیضاح و یا ترمیم که گفته می‌شود جزء وظایف دولت و شخص رئیس جمهور است و آن را دنبال می‌کنند؛ مجلس نیز کار نظارتی خود را از طریق تذکر شفاهی، کتبی، سوال و همچنین در آخرین مرحله از طریق استیضاح دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه مهمترین موضوع مورد توجه دولت و مجلس مسئله کارآمدی است، ادامه داد: در این موضوعات نباید سیاسی رفتار کرد بلکه به گونه‌ای باید عمل شود تا گره‌ای از مشکلات مردم حل شود. باید گفت و شنود شود تا اگر در کار وزیری اشکالی وجود دارد و اگر فرد بهتری برای وزارت سراغ داریم با توافق مجلس و دولت، دولت اقدام به اصلاح کار کند که این روش مناسب‌تری است.

قالیباف ادامه داد: پیش از رسیدن به مرحله استیضاح، همیشه این احتمال وجود دارد که میان دولت و مجلس به تفاهم برسیم؛ تفاهمی که هدفش گره‌گشایی از کار مردم باشد، نه اینکه کار روی زمین بماند. تأکید کردم اگر ناکارآمدی در بخشی ایجاد شده باشد و بتوان آن را با روش‌های اصلاحی رفع کرد، بهتر است مسیر استیضاح طی نشود. ما در مجلس یازدهم نیز این روش را تجربه کردیم و آثار مثبت آن را دیدیم.

وی تصریح کرد: ما هرگز استیضاح را از سر هیجان یا انگیزه‌های سیاسی دنبال نمی‌کنیم؛ اما اگر به نقطه‌ای برسیم که برای بهبود امور چاره‌ای جز استیضاح وجود نداشته باشد، این حق مجلس است و از آن استفاده خواهد شد.

 

منبع : خبر آنلاین

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار