| کد مطلب: ۱۱۸۸۹۸۱
لینک کوتاه کپی شد
وزیر دارایی اسرائیل: جاسوسان ایران را باید اعدام کنیم

وزیر دارایی اسرائیل: جاسوسان ایران را باید اعدام کنیم

وزیر دارایی اسرائیل از اعدام جاسوسان ایران در قالب قانون جدید مبارزه با تروریسم دفاع کرد و در جلسه کابینه امنیتی گفت در مورد اسرائیلی‌هایی که از طرف ایران علیه دولت اقدام می‌کنند، می توان مجازات اعدام در نظر گرفت.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،به نقل از وبگاه خبری" وای نت" اسرائیل، در جریان بحث های مربوط به تصویب لایحه جدید ضدتروریسم در کابینه امنیتی اسرائیل، "دیوید زینی"، رئیس "شین بت"، به وزرای کابینه اسرائیل گفت که قانون پیشنهادی جدید مقابله با تروریسم "ابزاری بسیار بازدارنده" خواهد بود؛ نماینده ارتش اسرائیل نیز گفت ارتش "هیچ مانعی" در تصویب این قانون نمی‌بیند.

"وای نت" در ادامه نوشت: کابینه امنیتی اسرائیل بحث داغی را در مورد پیشبرد لایحه‌ای که مجازات اعدام را برای تروریست‌های محکوم مجاز می‌کند، برگزار کرد و چندین مقام ارشد با تصویب این لایحه در "کنست" (مجلس اسرائیل)، حمایت خود را از آن اعلام کردند.

1 (5)

"دیوید زینی"، رئیس شین بت، به وزرا گفت که قانون پیشنهادی "ابزاری بسیار بازدارنده" خواهد بود. وقتی از او پرسیده شد که آیا این قانون ممکن است "تروریست‌ها" را به ربودن اسرائیلی‌ها ترغیب کند، گفت که آدم‌ربایی قبلا اتفاق افتاده است و "این قانون بازدارندگی ایجاد می‌کند."

"بزلئل اسموتریچ"، وزیر دارایی اسرائیل نیز گفت که این مجازات باید در مورد اسرائیلی‌هایی که از طرف ایران علیه دولت اقدام می‌کنند نیز اعمال شود. 

نماینده‌ای از ارتش اسرائیل گفت که سپهبد "ایال زمیر"، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، "هیچ مانعی" برای قانون مجازات اعدام نمی‌بیند، اگرچه ارتش از مجاز دانستن اختیار قضایی به جای اجباری کردن حکم حمایت می‌کند.

" یوسی فوکس"، دبیر کابینه، گفت که الزامی بودن حکم اعدام در مقابل اختیاری بودن آن (بسته به تشخیص قاضی)، نقطه اصلی اختلاف است.

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل نیز استدلال کرد که حکم باید اجباری باشد و گفت که به دادستان کل یا دادستان‌های ایالتی برای درخواست مجازات اعدام اعتماد ندارد. او این لایحه را "یک قانون تاریخی که بازدارندگی ایجاد می‌کند، از آدم‌ربایی‌های بیشتر جلوگیری می‌کند و عدالت را برقرار می‌کند" توصیف کرد.

"گیلا گاملیل"، وزیر علوم و فناوری اسرائیل نیز خاطرنشان کرد که "غیرنظامیان یهودی نیز می‌توانند اعدام شوند." بن گویر پاسخ داد: "هر کسی که علیه احیای قوم یهود اقدام کند." اسموتریچ افزود که یک یهودی که برای ایران علیه اسرائیل کار می‌کند نیز "می‌تواند اعدام شود."

این بحث یک هفته و نیم پس از تصویب لایحه در جلسه مقدماتی کنست انجام شد. پیش از این، بحث پرتنش کنست در مورد این طرح به فریاد و درگیری فیزیکی مختصری بین قانونگذاران انجامیده بود.

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار