بارش شدید باران از امروز تا شنبه هفته آینده در این مناطق/ هوا خنک می شود
بر اساس گزارش هواشناسی بارش باران در برخی از مناطق کشور تا شنبه هفته بعد ادامه دارد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از امروز سی و یکم مرداد ماه، نقاط مختلف استان به ویژه نواحی بادخیز را فرا می گیرد.علی قاسمی در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین از بعد از ظهر امروز تا یکشنبه هفته آینده، کیفیت هوا در سایر نواحی استان از جمله مشهد کاهش می یابد.وی اضافه کرد: هشدار سطح نارنجی نیز ۳۰ مرداد ۱۴۰۴، در این خصوص صادر شده که توجه به موارد و هشدارهای ذکر شده در این اطلاعیه مورد تاکید است.
کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: همچنین از امروز تا روز شنبه هفته آینده در نیمه شمالی استان، افزایش ابر و در برخی نقاط این نیمه به ویژه در ارتفاعات و نواحی شمال غرب، وقوع رگبار پراکنده باران همراه با رعد و برق دور از انتظار نیست.قاسمی افزود: همچنین فردا در نخستین روز شهریور ۱۴۰۴، دمای هوا چند درجه نسبت به امروز کاهش خواهد یافت.وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای مشهد بین ۲۰ تا ۳۷ درجه در نوسان بوده است و بیشینه دمای هوای امروز مشهد به ۳۸ درجه و کمینه دمای هوای امشب این کلانشهر به ۲۲ درجه میرسد.
کاهش دما از سه شنبه
همچنین اداره کل هواشناسی استان اردبیل وضعیت هوای استان در هفته آینده را پیش بینی کرد.بر پایه پیش بینی وضع هوا توسط اداره کل هواشناسی استان اردبیل، جو استان تا اواسط هفته آتی نسبتاً پایدار است. آسمان طی مدت مذکور غالباً صاف تا نیمه ابری پیش بینی می شود و رخداد مه صبحگاهی در برخی از روزها دور از انتظار نخواهد بود.
امروز (جمعه ۳۱ مرداد) سرعت وزش باد در اکثر شهرستان های استان گاهی نسبتاً شدید خواهد بود و با توجه به وزش تندبادهای موقتی، در برخی مناطق استان خیزش گرد و خاک (با منشاء محلی) و متعاقب آن کاهش کیفیت هوا احتمال می رود.امروز دمای هوا کاهش محسوسی خواهد داشت، اما از فردا (شنبه ۱ شهریور) دمای هوا روندی افزایشی به خود می گیرد. روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲ و ۳ شهریور) روزهای کاملاً تابستانه و گرم در غالب مناطق استان خواهند بود. ولی از روز سه شنبه (۴ شهریور) با نفوذ جریانات شمالی از دمای هوا کاسته شده و بر میزان ابرناکی افزوده می شود.
ضمناً طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۵ شهریور) در برخی شهرستان های مرکزی استان و شهرستان های گرمی و انگوت احتمالاً شاهد رگبارهای پراکنده خواهیم بود. لازم بذکر است که با توجه به تقویت جریانات مرطوب خزری، طی روز چهارشنبه در برخی از ساعات گردنه حیران مه آلود همراه با بارش باران و باران ریزه خواهد بود.
ارسال نظر