بستن
کد خبر: ۴۳۱۶۹

دیدارهای دیپلماتیک رئیس‌جمهور

دیدارهای دیپلماتیک رئیس‌جمهور

آرمان - در روز دوم بررسی کابینه پیشنهادی در مجلس، رئیس جمهور با چند مقام دیپلماتیک ایران و کشورهای خارج دیدار کرد. در این راستا سفرای کشورهای اروگوئه و صربستان استوارنامه خود را به رئیس جمهور تحویل دادند و ابوالقاسم دلفی، سفیر جدید ایران در فرانسه، پیش از آغاز مأموریت خود با رئیس جمهور دیدار کرد.

توسعه مناسبات

ابوالقاسم دلفی سفیر جدید ایران در فرانسه روز چهار‌شنبه و پیش از عزیمت به محل ماموریت خود با رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌وگو کرد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدار با تاکید بر ضرورت تلاش سفرای کشورمان در راستای توسعه روابط ایران با سایرکشورها، گفت: دولت اعتدال به گسترش روابط دوستانه با همه کشورها اهتمام دارد و همواره بر توسعه مناسبات در عرصه بین‌المللی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک تاکید کرده است. دکتر روحانی لزوم تحرک بیشتر برای بهره‌برداری از فرصت‌های دوران پسابرجام در جهت توسعه همکاری‌ها با اتحادیه اروپا در حوزه سرمایه‌گذاری و انتقال تکنولوژی در عرصه‌های مختلف انرژی، صنعت و حمل و نقل را ضروری دانست. رئیس‌جمهوری برای سفیر ایران در فرانسه در انجام ماموریت‌های محوله آرزوی موفقیت کرد. سفیر جدید کشورمان در فرانسه نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از حوزه ماموریت خود، بر تلاش در جهت ارتقای سطح روابط ایران و فرانسه تاکید کرد.

ایران و آمریکای لاتین

رئیس‌ جمهور در دیدار سفیر جدید اروگوئه در تهران تاکید کرد: اراده سیاسی جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط با کشورهای دوست در آمریکای لاتین از جمله اروگوئه است و باید از ظرفیت‌های متقابل و گسترده تهران و مونته‌ویدئو برای تقویت همکاری‌های مشترک استفاده کنیم. حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه هنگام دریافت استوارنامه کارلوس سگار بی‌فون اشتانماین، ضرورت توسعه همکاری‌های کنونی دو کشور در حوزه‌های علمی و فناوری، از جمله داروسازی را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد بخش‌های خصوصی و دولتی ایران و اروگوئه با کسب آگاهی دقیق از ظرفیت‌های یکدیگر، فعالیت‌های خود را به نفع منافع دو ملت گسترش دهند. دکتر روحانی اظهار داشت: دیدگاه‌ها و مواضع جمهوری اسلامی ایران و اروگوئه درباره مسائل جهانی به یکدیگر نزدیک است و هر دو کشور معتقدند روابط در عرصه بین‌الملل باید براساس احترام متقابل برقرار باشد. رئیس‌جمهور، تصمیم‌گیری برای امور هر کشوری را صرفا در حوزه اختیارات مردم آن کشور دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تلاش برخی قدرت‌های بزرگ برای تهدید و مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر از جمله در آمریکای لاتین را ایستادگی در برابر اراده ملت‌ها و موجب گسترش تنش‌های منطقه‌ای می‌داند.

رابطه با بلگراد

رئیس‌ جمهور با تأکید بر اینکه هیچ مانعی برای تقویت همه جانبه روابط تهران و بلگراد وجود ندارد، اظهارداشت: دو کشور می‌توانند ظرفیت‌های گسترده خود را در بخش‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، فناوری و گردشگری فعال کرده و روابط و همکاری‌های همه جانبه بیشتری با یکدیگر برقرار کنند. حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه هنگام دریافت استوارنامه دراگان تودوروویچ سفیر جدید صربستان، گفت: جمهوری اسلامی ایران از روابط گسترده‌تر و صمیمانه با صربستان استقبال می‌کند و تعمیق همکاری‌ها در همه بخش‌ها را به نفع دو ملت می‌داند. رئیس‌ جمهور همچنین گردشگری را یکی از زمینه‌های تقویت همکاری تهران و بلگراد دانست و تصریح کرد:‌ دو کشور ظرفیت‌های فراوانی در این حوزه دارند که تسهیل رفت و آمد گردشگران می‌تواند در آشنایی و تحکیم روابط دو ملت ایران و صربستان بسیار مؤثر باشد.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی