بستن
کد خبر: ۱۵۲۲۵۹۶
کرملین:

پوتین پیام ایران را به ترامپ منتقل کرد

پوتین پیام ایران را به ترامپ منتقل کرد
کرملین روز شنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، پس از گفت و گو با مسعود پزشکیان، موضع تهران درباره راهکار احتمالی برای حل‌وفصل جنگ ایران و آمریکا را به دونالد ترامپ، منتقل کرده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، این موضوع را خبرگزاری اینترفاکس روسیه گزارش داد.

 دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در این‌باره گفت:«پوتین با هماهنگی رئیس‌جمهور ایران، دیدگاه طرف ایرانی درباره راهکار احتمالی برای حل‌وفصل مناقشه را به ترامپ منتقل کرد.»این اظهارات پس از دیدار پوتین و پزشکیان در حاشیه نشست کشورهای مشترک‌المنافع در ترکمنستان مطرح شده است.بر اساس گزارش منتشرشده، جزئیات بیشتری درباره محتوای پیشنهاد ایران یا واکنش ترامپ به این موضع اعلام نشده است.

تماس تلفنی ترامپ و پوتین

در تحولی دیگر، سخنگوی کاخ کرملین  از تماس تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خبر داد.به گزارش تسنیم،‌ سخنگوی کرملین گفت که در این تماس به موضوع ایران نیز پرداخته شد و پوتین و ترامپ توافق کردند به تماس‌ها و همکاری‌های سازمان‌های اطلاعاتی دو کشور ادامه دهند.

انتشار :
منبع: عصر ایران
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار