بستن
کد خبر: ۱۵۱۷۹۷۲

گروگان‌گیری دادستان و مدیرعامل شرکت توانیر یک از شهرهای جنوبی

گروگان‌گیری دادستان و مدیرعامل شرکت توانیر یک از شهرهای جنوبی
مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ محمد اله‌داد با اشاره به کشف ۶۰ دستگاه تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز در یکی از شهرهای جنوبی کشور اظهار کرد: در جریان عملیات شناسایی و جمع‌آوری این تجهیزات از یک واحد مسکونی، افراد حاضر در محل اقدام به گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق کردند.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های اولیه، افراد متخلف پس از این اقدام، تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز و برخی دیگر از کالاهای قاچاق موجود در محل را به آتش کشیده و از محل متواری شدند.

مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارز و سوءاستفاده از شبکه برق با جدیت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای شناسایی و دستگیری افراد متخلف و بررسی ابعاد این حادثه از طریق مراجع انتظامی و قضایی در حال انجام است.

اله‌داد تصریح کرد: برخورد با مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، علاوه بر صیانت از حقوق عمومی و جلوگیری از مصرف غیرقانونی برق، با هدف حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از تضییع حقوق سایر مشترکان انجام می‌شود.

گفتنی است؛ با توجه به اقدامات صورت گرفته افراد گروگان گرفته شده آزاد و در سلامت کامل به سر می برند.

مدیرعامل توانیر با دادستان شهر مربوطه تماس گرفته و از اقدام وی در راستای برخورد با تخلف صورت گرفته تقدیر و تشکر کرد.

 

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار