بستن
کد خبر: ۱۵۱۵۸۶۰

بهنوش طباطبایی با یک استوری خبرساز شد+ عکس

بهنوش طباطبایی با یک استوری خبرساز شد+ عکس
استوری تازه بهنوش طباطبایی بار دیگر شایعات درباره زندگی شخصی و احتمال ورود او به یک رابطه عاشقانه را داغ کرده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ استوری تازه بهنوش طباطبایی بار دیگر شایعات درباره زندگی شخصی و احتمال ورود او به یک رابطه عاشقانه را داغ کرده است.

این بازیگر در استوری خود جمله ای از کتاب دایی جان ناپلئون منتشر کرد که در آن آمده است: من یک روز گرم تابستان، دقیقاً یک سیزده مرداد، حدود ساعت سه و ربع کم بعدازظهر عاشق شدم. او همچنین نوشته است: منتظرم سیزدهم مرداد برسه که اینو بنویسم.

انتشار این استوری باعث شده برخی کاربران آن را نشانه ای از آغاز یک رابطه عاطفی جدید بدانند و گمانه زنی هایی درباره زندگی شخصی این بازیگر در فضای مجازی شکل بگیرد. با این حال، بهنوش طباطبایی تاکنون توضیحی درباره منظور از انتشار این متن نداده و هیچ موضوعی را تأیید نکرده است.

بهنوش طباطبایی

پیش از این نیز شایعاتی درباره رابطه بهنوش طباطبایی و علیرضا قربانی در فضای مجازی مطرح شده بود، اما این اخبار هیچ گاه از سوی این بازیگر و خواننده تأیید نشد. حالا انتشار استوری تازه طباطبایی بار دیگر توجه کاربران را به زندگی شخصی و احتمال ورود او به یک رابطه عاشقانه جلب کرده است.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار