به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ محمدجواد اشرفی گفت: مأموران یگان حفاظت این ادارهکل حین گشت و کنترل در محدوده تالاب هورالعظیم و اقدامات پیشگیرانه از شکار غیرمجاز، با مشاهده شکارچیان متخلف، وارد عملیات تعقیب و گریز شدند.
وی افزود: متخلفان با مشاهده خودروی یگان حفاظت، اقدام به فرار کردند و مأموران در جهت پیشگیری از وقوع شکار غیرمجاز، آنان را تعقیب کردند که در این میان، خودروی یگان حفاظت در پیچ یک جاده شنی تعادل خود را از دست داد و واژگون شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست خوزستان با اشاره به مصدومان این حادثه گفت: در این سانحه، محمد الوندی فرمانده یگان حفاظت محیطزیست استان خوزستان دچار شکستگی دست شد و محمدعرب یباراتی محیطبان یگان حفاظت این ادارهکل، بهشدت مصدوم و دچار خونریزی داخلی شد.
اشرفی که از همان لحظات نخست حادثه، روند امدادرسانی را پیگیری کرده و با حضور در بیمارستان از نزدیک ناظر روند درمان بوده است، ادامه داد: محمدعرب یباراتی هماکنون در بیمارستان گلستان اهواز تحت عمل جراحی و اقدامات درمانی قرار دارد و وضعیت وی وخیم گزارش شده است.
وی همچنین از عموم مردم و دوستداران محیطزیست خواست تا برای بهبودی هرچه سریعتر این محیطبان دعا کنند.