بستن
کد خبر: ۱۵۱۳۰۷۲

دیدار قالیباف و شهباز شریف در سوییس

دیدار قالیباف و شهباز شریف در سوییس
هیات مذاکره‌کننده ایرانی به ریاست محمدباقر قالیباف با هیات پاکستانی متشکل از شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان و عاصم منیر فرمانده ارتش این کشور دیدار کرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، هیات مذاکره کننده ایران در ادامه دیدارهای خود با هیات‌های حاضر در هتل «بورگن‌اشتورک» در راستای پیشبرد یادداشت تفاهم اسلام آباد با هیات پاکستانی دیدار و رایزنی کرد.

بر اساس این گزارش پاکستان، میانجی اصلی مذاکرات ایران و آمریکا در ارتباط با یادداشت تفاهم اسلام آباد و خاتمه جنگ است.پیش از این هیات ایرانی به ریاست قالیباف با  نخست وزیر قطر به عنوان یکی دیگر از میانجی‌های این مذاکرات دیدا و رایزنی کرده بود.هیات پاکستانی صبح امروز در راستای دیدارهای خود با طرف‌های این مذاکرات در بورگن اشتوک سوئیس با جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا  نیز دیدار و رایزنی کرد.شایان ذکر است، مذاکرات ایران، آمریکا با حضور میانجی‌گران قطری و پاکستانی عصر روز یکشنبه به وقت محلی برگزار خواهد شد.

 

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار